10 'Cumartesi Akşam Canlı' Okuyucuların Sevdiği Anahtar Kelimeler

anKeRcKO

Yeni Üye
“Benim adım Jean ve garip en iyi arkadaşım bana bu cümle ile atıfta bulunmaya başladı. Her söylediğinde güldük. Şimdi, yıllar sonra, onu duyduğumu duyduğumdan asla şüphelenmezdim. BFF'imin birkaç darbesi olduğunu ve artık duyulamayacağını görüyorsunuz. Keşke o sırada sesini kaydetmiş olsaydım ve dedim ki: 'Jane, cahil orospu'. “

– Jean Corvino, Somers, NY

“Birisi televizyonda kesinlikle aptalca bir şey yaparsa ya da söylüyorsa diyoruz.”

– Kirsten Larochelle, Savannah, GA.

“70'lerin sonlarında/80'lerin başında bir genç olarak, bir Brady ailesinde (annem, üvey babam, kız kardeşi, erkek kardeş, üvey kız kardeşi, üvey kardeş, köpek, ben) yaşadım. Her iki ebeveyn de çalıştı, bu yüzden çocuklarımız ödev ve kurallarımız vardı. Annemin el yazısı ve resmedildiği haftalık görevler ve unutmamamız için belirgin bir şekilde bildirildi. Son kural: “Eviniz” sanat “ın zulmünü teşvik eder – okuma, kütüphaneye geziler, dikiş, güzellik kültürü, spor, egzersiz, yazma, mektup yazma, günlük ve çizim, vahşi çiçek toplama, vb.

– Beth Piskora, Bloomfield, NJ

“Yıllar boyunca aptalca bir şey yaptıktan sonra gerginliği kolaylaştırmak için eğlendim. Beni iyi tanımayan insanlarla en iyi şekilde çalışır çünkü beni genellikle bunu söyleyecek biri olarak görmezler. Ne yazık ki seyircim küçülüyor ve referansı tanıyamayacak kadar genç insanların sorgulama görünümünü alıyorum! “

– Jane Renkes, Rock Falls, hasta.

'Önemli değil'