% 110 veren “SNL” yaklaşımı

anKeRcKO

Yeni Üye
Bu yıl 50 sezonunu kutlayan “Saturday Night Live” da yüzlerce ev sahibi vardı. Tabii ki ünlü aktörler, müzisyenler ve komedyenler var. Ve sonra 30 Rockefeller Plaza'da bir sahnede değil, tarlalarda, izlerde ve yemeklerde performans göstermeye alışkın olan profesyonel sporcular var.

Etek olarak bilinen güreşçi Dwayne Johnson, her sporcunun en iyisini beş kez organize etti. Yedi kez Super Bowl şampiyonu Tom Brady, 2005 yılında bir spor ceket ve kot pantolonla dans etti ve dans etti. 18 Grand Slam Tenis unvanının galibi Chris Evert, 1989'da emekli olduktan kısa bir süre sonra yapıldı ve üç sporcunun ilki oldu. (Nancy Kerrigan ve Ronda Rousey diğerleri.)

Bir sporcunun monologunun başarılı olacağının veya eskizlerin komik olacağının garantisi yoktur. Ancak, bu katılım kupası özeldir – sadece üç düzine koordinasyonlarını ve ekip çalışmalarını dikkate almak için bir davet aldı.

Birkaç yıl önce, bir SNL oyuncusu ve Kansas City Chiefs hayranı olan Heidi Gardner, yıldız sıkı ucu Travis Kelce'nin bir ev sahibi olarak başarılı olmasına sahip olduğu şovunun liderliğini ikna etmek için bir kampanya başlattı. Lorne Michaels sonunda kabul etti, dedi bir yakalama ile: Şefler Super Bowl'u tekrar kazanmak zorunda kaldı.

2023'teki gerçeğinden bir ay sonra Kelce, kendi tek renkli motivasyonel konuşmalarını yaptı ve gerçeklik randevu şovunu gözden kaçırdı.

Yirmi yılı aşkın bir süredir “SNL” üzerinde çalışan Lindsay Shookus, şovun genel bir izleyiciden daha üstün olması durumunda Super Bowl veya Olimpiyat Oyunları gibi en iyi sınıf etkinliklerinden sonra sporcuları sık sık rezervasyon yapmaya çalıştığını söyledi.

Shokus, “Bence dünya ne yaptıklarını görmeyi ve onları başka bir duruma sokmayı seviyor.” Dedi. “Bazen bir tren kazası ve bazen harika olmanız en inanılmaz sürpriz.”

Geçen ay yapılan bir basın toplantısında Kelce, “SNL” için hazırlanma sürecinin şaşırtıcı bir şekilde film çalışması ve saha uygulamaları ile bir oyun planının oluşturulmasına benzer olduğunu söyledi.

Kelce, “Oraya çıkıp herkesin rolünü bildiğinizde gerçekten bir aile atmosferi.” Dedi. Diyerek şöyle devam etti: “Her şey zıplamak ve birlikte çalışmak istediğinde KC'deki binaya girmek gibi.”

Haberler ile röportajlarda, “Saturday Night Live” organize eden bazı sporcular deneyimlerini tartıştılar.

JJ Watt

Yıllarca, 12 yıllık kariyerinin robot benzeri bir braket tehlikesinde Ulusal Futbol Ligi War-Ein kolunun en korkunç ve en ünlü oyuncularından biri olan “SNL” ve Watt arasında karşılıklı bir ilgi vardı.

Ancak programlarınız asla tamamen uyumlu değildir. Shookus, Watt'ın bir yıl boyunca reddedildiğini, çünkü yaralanmasına ve futbol oynamamasına rağmen takımından ayrılmak istemediğini söyledi.

Watt'ın programı nihayet Houston Texans 2020'de playofflardan yerinden edildiğinde açıldı. Rolüne hazırlanmak için Watt, 2007'de bölüm de dahil olmak üzere diğer sporculardan bölümler gördüğünü söyledi.

Gardner, çoğu ev sahibinin soyunma odalarında bir eskiz komut dosyası klasörü tuttuğunu, ancak Watts'ın provalar sırasında onu taşıyacağını söyledi.

“Aman tanrım, oyun kitabı gibi,” dedi.

Super Bowl'dan bir gün önce düzenleyen Watt, monologu sırasında şampiyonluk için oynayan bir takımda olmadığını şaka yaptı. Ancak setteki deneyimlerin oyun günleri ile biraz karşılaştırılabilir olduğunu söyledi.

Watt, “Mümkün olduğunca bir tarlaya benzer, bir parça yaptığımda kalabalığı neşelendirir ve 'SNL'ye iyi bir şaka koyduğumda kalabalık ve sen gülün,” dedi Watt. “Bu, başka bir yere gidemeyeceğiniz inanılmaz bir dinamik.”

Jeff Gordon

Yirmi yıldır NASCAR'ın bir yüzü olan Gordon, “SNL” organize etmek için aldığı ilk davetiyeyi görmezden geldi. Büyüdüğünde şovun ara sıra hayranıydı ve 2001'e geldiğinde başlangıçta fırsatla ilgilenmiyordu.

Yarış kariyerinde dört NASCAR Kupası Serisi şampiyonası kazanan ve şu anda bir takım lideri olan Gordon, “Ciddiye almadım ya da yapabileceğimi düşündüm.” Dedi. “Düşündüm ki:” Bu aktörler için, bu benim için değil. “

Ancak sporun yayın ortağı NBC, ısrarcıydı ve yaklaşık bir yıl sonra New York'taki bir ziyafette sordu. Gordon yemeğe resmi basılı davetiyken, arkadaşlara hala ev sahipliği yapacağından emin olmadığını söyledi, ancak kısa süre sonra kabul etti.

Gordon'un arabası Pepsi gibi sponsor logoların kolajıyla sıvalı olduğundan, Shokus “SNL” paketinin iş ilişkilerini etkileyebilecek herhangi bir şaka veya diğer malzemeleri içermediğine dikkat çekti. Ancak Gordon'un monologu NASCAR stereotipleriyle dalga geçti – seyircide oturan iki aktör, yarış üniformaları giydi ve güney aksanlarla konuştu.

“Sadece iyi yapmakla kalmayıp, aynı zamanda mahvetmek için büyük bir yükümlülüğüm vardıDedi Gordon, hala “SNL” düzenleyen tek NASCAR sürücüsü

Deion Sanders

Sanders, iki spor yıldızıydı ve haftalarda ilk Super Bowl zaferi ile bir Super Bowl'da ve bir Dünya Serisinde barındırma görünümü “SNL” arasında oynanan tek sporcuydu, ancak haftalar içinde ün kazandı.

Komşular, ev sahibi olarak duyurulduktan sonra eskizler için konular önermesini engelleyeceklerini söyledi.

Colorado Üniversitesi'nde futbol antrenörü Sanders, “Herkesin benim için olduğunu ve beni benim için sevdiğini düşündüğümü hatırlıyorum.” Dedi. “Ve anlamalıydım: 'Benden hoşlanmıyorsun, bana sadece bu eskiz için fikirler veriyorsun.”

1995 yılında Sanders'ın görünüşü sırasında eskizlerin birçoğu, OJ Simpson cinayet işlemlerinin bir parodisi de dahil olmak üzere sporlarla ilgilidir – ilk NFL oyuncusu Simpson, bir sezonda bir sezonda 2.000 yarda acele eden, 1978'de “SNL” – ve 1994'ün büyük lig baz topu ve takım sahiplerinin beyzbol oyuncuları arasında sahte bir toplantı.

Bon Jovi, aynı zamanda müzikle de ilgilenen rezervasyon yapan müzik konuğu olmasına rağmen, ilk albümünden pembe bir takım elbiseden şarkılar çaldı. İnanılmaz bir sürpriz olarak daha eğitilmişti.