Adana Demirsporlu Yunus Akgün’den Galatasaray açıklaması!

BOTR

Aktif Üye
Adana Demirspor’da genç oyuncu Yunus Akgün, Trabzonspor maçı öncesi konuştu.

“Taraftarımızın takviyesiyle kazanacağımızı düşünüyorum”

Trabzonspor maçını kazanarak yenilgisi unutturmak istediklerini vurgulayan Yunus, “Takım olarak düzgün gidiyoruz. Tek gayemiz Avrupa. Son 3 maçta düzgün gidiyorduk, Kasımpaşa maçında istediğimiz kararı alamadık ancak lig epey sıkıntı artık. Son 5 maçımıza en yeterli biçimde çıkıp kazanmak istiyoruz. Trabzonspor şu an şampiyonluğu bekliyor. Biz epeyce âlâ hazırlanıyoruz. Birinci maç hak etmediğimiz bir skor almıştık. Uygun oynamıştık ve sonuca yansıtamamıştık. Bu maçı kazanmak için her şeyi yapacağız. Bu maçı da taraftarımızın takviyesiyle kazanacağımızı düşünüyorum.” tabirlerini kullandı.

“Sezon bittiğinde neler olacak bakılırsaceğiz”

Yunus, Galatasaray ile kontratının sürdüğünü anımsatarak, “Galatasaray’da mukavelem devam ediyor. Şu an onu düşünmüyorum, tek gayem Adana Demirspor’u Avrupa’ya götürmek. Bunun için çalışıyorum. Dönem bittiğinde neler olacak bakılırsaceğiz. Her ekibin oyun sistemi farklı oluyor. Ben Adana Demirspor’un oyun sistemine tam uydum diyebilirim. Olağan ki Galatasaray’a gittiğimde nasıl olacak? Orada teknik yönetici nasıl oynatıyor? Bunlar doğal ki değerli.” formunda konuştu.