Adana İdmanyurdu’nda 4 Kişi İstifa Etti

BOTR

Aktif Üye
Turkcell Bayanlar Futbol Üstün Ligi’nde uğraş eden Adana İdmanyurdu’nda Sportif Yönetici Eren Matyar ile birlikte Teknik Yönetici Meryem Özyumşak, Yardımcı Antrenör Burhan Şen ve Kaleci Antrenörü Oktay Aydın istifa etti.

Fikir ayrılıkları yaşandı

Sportif Yönetici Eren Matyar, kadronun oluşmasında idare olarak büyük uğraşlar harcadıklarını ve ligde başarılı sonuçlar aldıklarını belirtirken, istifa münasebetlerinin kulüp Lideri Metin Taylancı ile fikir ayrılığı olduğunu söylemiş oldu.

“Sakatlıklar niçiniyle sorunlar yaşadık”

Matyar, yaklaşık 7 aydır kulüpte sportif yönetici olarak bakılırsav yaptığını hatırlatarak, “Bu süreçte Çukurova Üniversitesi yetkililerinden epeyce büyük takviye aldık. Ekibimiz birinci haftalar liderliğe dahi yükseldi. Şu anda lig dördüncüsü. Sakatlıklar niçiniyle badireler yaşadık. Adanalı oyunculara yaşları küçük bulunmasına rağmen talih verdik. Kaliteli bir yabancı oyuncu kümesi ile çalıştık. Ben inanıyorum ki, bu kadro daha uygun yerlere gelecektir. İstifamızın tek sebebi Kulüp Lideri Metin Taylancı ile fikir ayrılığına düşmemizdir” diye konuştu.

Teknik Yönetici Meryem Özyumşak da başarılı bir kadro bıraktıklarını söz ederek, “Uzun yıllar Adana İdmanyurdu’nun formasını giydim. Akabinde teknik yöneticilik bakılırsavinde bulundum. Teknik heyet olarak ayrılığımızın tek sebebi Kulüp Lideri Metin Taylancı ile fikir ayrılığına düşmemizdir. Bunun haricinde hiç bir niye yok. Adana İdmanyurdu’na bundan daha sonraki süreçte muvaffakiyetler diliyorum” dedi.