Ahmet Parıltı Çebi’den Ali Koç’a şok benzetme

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, dönemin son derbisinde Fenerbahçe ile 1-1 birliktee kalırken Lider Ahmet Parıltı Çebi, aracıyla maça giderken Dolmabahçe’de taraftarların içinde kaldı. Çebi’nin bu esnada kendisini Ali Koç eleştirisi yapan bir taraftara ortasında “şaklaban, şebek” tabiri bulunan bir cümle kullandı.

“Şaklabanlık yapanlardan olamam”

Kelam konusu olayda bir taraftar, Çebi’ye “Başkanım lütfen bizi Ali Koç savunmasın” diye sitemde bulundu. Bunun üzerine Çebi, taratara şu karşılığı verdi: “Evladım, ben şaklabanlık yapmaya yapanlardan olmam. Ben şebek değilim.”

“Ali Koç’un gazına mı geliyorsunuz!”

Çebi, “Trabzon’a hayli taviz veriyorsunuz” diyen bir diğer Beşiktaşlı taraftara sonlanarak “Ali Koç’un gazına mı geliyorsunuz?” diye karşılık vermişti. Taraftar ise Çebi’ye “Ali Koççu mu olduk şimdi!” diyerek reaksiyon göstermişti.

🗣
Beşiktaşlı taraftar: "Ali Koç savunmasın bizi başkanım."

🗣
Ahmet Nur Çebi: "Evladım, şaklabanlık yapanlardan ben olmam. Ben şebek değilim." pic.twitter.com/5426rii4vA

— Ajansspor (@ajansspor) May 9, 2022

Koç Kümesi Beşiktaş’ın sponsorlarından

Ali Koç’un babası Rahmi Koç, Beşiktaşlı kimliğiyle biliniyor. Koç kümesi, uzun yıllar boyunca Beko firmasıyla siyah beyazlılara sponsor olmuştu. Rahmi Koç, Çebi’nin başlatmış olduğu ‘Bırakmam Seni’ kampanyasına 10 milyon TL bağışladı. Çebi, kelam konusu kampanyaya 5 milyon TL vermişti.

Ali Koç, Beşiktaş için ne demişti?

Fenerbahçe Lideri Ali Koç, Divan Konseyi’nde yaptığı konuşmada, Beşiktaş’ın Trabzonspor müsabakasıyla ilgili olarak kural müracaatında bulunduğunu belirtmiş “Beşiktaş’ın kural yanılgısı başvurusu var. Reddedildi. 7 gün tahkim mühleti var. Bu maç oynandığı vakit tahkim müddeti dolmamıştı” demişti.

Koç, Beşiktaş’a verilen cezayı örnek verdi

Ali Koç, Trabzonspor-Antalyaspor müsabakasında taraftarın alana girmesiyle ilgili verilen cezaya da Beşiktaş örneğiyle reaksiyon göstermişti. Fenerbahçe Lideri, şunları söylemişti: “2013-14 Beşiktaş-Galatasaray maçı. Seyirciler alana girdiği için hakem tatil ediyor maçı. Ve Beşiktaş’a 4 maç izleyicisiz oynama cezası veriyor ve hükmen kaybediyorlar. bir daha burada kupa maçı. Saha olaylarından dolayı maç hakem tarafınca tatil ediliyor… Örnekler var… Hangi babayiğit kuralları uygulayabilir bu ortamda.”

Ali Koç: Trabzonspor maçında Beşiktaş’ın iki penaltısı verilmedi

Trabzonspor’a yapılan hakem kusurları için de Ali koç konuşmasında Beşiktaş’a değinmişti. Koç, “Beşiktaş – Trabzonspor maçında Beşiktaş’ın 2 penaltısı verilmedi. Berat’ın Ghezzal’a müdahalesi es geçildi. Vida’nın durumunu yayıncı kuruluş gizledi” demişti.

Ali Koç’un Harika Kupa sitemi

Ali Koç, 2010-11 dönemi Muhteşem Kupa müsabakası için de Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın başvurusu olduğunu hatırlatmıştı. Fenerbahçe Lideri, TFF’ye seslenerek şöyleki konuşmuştu: “2010-11’deki Muhteşem Kupa maçı için karşılık veremediler. Beşiktaş ile başvurduk! Yazıklar olsun. İnşallah tez vakitte oradan ayrılırsınız, hepiniz! Korkuyorlar! Maça müsaade verirsek, 2010-11’i kabul etmiş olacaklarını düşünüyorlar. Sitenizde yazıyor.”