Alfons Groenendijk, Alanyaspor – Antalyaspor maçı daha sonrası açıklamalarda bulundu

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR – HABER

Aytemiz Alanyaspor ile Antalyaspor, Harika Lig’in 33. haftasında karşı karşıya geldi. Akdeniz derbisini Antalyaspor 3-1’lik skorla kazandı. Galibiyeti getiren golleri 17. dakikada Wright, 40 ve 58. dakikalarda Gökdeniz kaydetti. Alanyaspor’un tek golünü ise 78. dakikada Diedhiou kaydetti. Ligde üst üste 6. galibiyetini alan Nuri Şahin’in öğrencileri, puanını 50’ye yükseltti. Alanyaspor ise 52 puanda kaldı.

Alfons Groenendijk: “Galibiyetler ve hoş oyunlar devam ediyor”

Hollandalı eski profesyonel futbolcu ve şu an Antalyaspor’un yardımcı antrenörü Alfons Groenendijk, “Ben de biraz evvel öğrendim. 24 sene evvel Antalyaspor 6 maçlık galibiyet serisi yakalamış ve biz bu rekoru egale ettik. Galibiyetler ve hoş oyunlar devam ediyor. Lakin her vakit bir ancak vardır. Nerede eksik kaldık, nerede kusurlar yaptık biz bunları sorguluyoruz ve muvaffakiyet da bizatihi geliyor. bir daha hayli hakikat vakit içinderda skor ürettiğimizi düşünüyorum. Fakat 2. yarıda konuşacağımız konulardan bir tanesi de oyunu sakinleştirmemiz gerekirken biz bunu yapamadık ve gole davetiye çıkardık.” tabirlerini kullandı.