Altay’da Nafiz Güçlü’den başkanlık için Mustafa Denizli önerisi

BOTR

Aktif Üye
Spor Toto Muhteşem Lig’de bitime 5 hafta kala kümede kalma barajının 10 puan gerisinde yer alan Altay’da gözler 28 Nisan’da gerçekleşecek olağanüstü genel konseye çevrildi.

Nafiz Güçlü’nün adayı Mustafa Denizli

Altay’da Yüksek Divan Heyeti toplantılarında birleştirici rol oynayacak bir topluluk büyüğünün çatısı altında kongrede kuvvetli bir idare oluşturulması istikametinde bir fikir birliğine varıldığı ve akıllara birinci vakit içinderda Nafiz Kuvvetli isminin geldiği öğrenildi. Bu formülün yanlışsız olduğunu belirten Nafiz Şiddetli ise başkanlık için hakikat ismin Mustafa Denizli olduğunu söylemiş oldu.

“Mustafa Hoca’nın karizmasıyla bu bakılırsave uygun olacağını düşünüyorum”

“Bizim hırslarımız kalmadı lakin kulübü düşünmekten diğer dermanımız de yok” diyen eski lider Nafiz Güçlü, “Altay hayatımızın hayli kıymetli bir kesimi. Bu bir sefer bakılırsav buyruğudur. Bana göre Altay’a büyük hizmetler etmiş eski bir futbolcumuz başkanlığa aday olmalı. Ben en çok Mustafa Hoca’nın karizmasıyla bu nazaranve uygun olacağını düşünüyorum” halinde konuştu.

Altyapısından yetiştiği Altay’da 18 yıl futbol oynayıp, siyah-beyazlı ekibin başında teknik yönetici olarak geçen dönem Harika Lig’e çıkma sevinci yaşayan Mustafa Denizli, bu dönem 20’nci hafta sonunda nazaranvden ayrılmıştı. Lider Özgür Ekmekçioğlu’nun istifa ettiği Altay’da borcun yaklaşık 350 milyon TL olduğu açıklanmıştı.