Antalyaspor’da Doğukan Sinik, Kudryaşov ve Adriano ‘dan Konyaspor yorumu

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR – HABER

Harika Lig’in 36. haftasında Antalyaspor, alanında Konyaspor’u 3-2 mağlup etti. Bu sonuçla Akdeniz takımı 14 maçla kulüp tarihinin en uzun yenilmezlik serisini yakaladı. Antalyaspor’a 3 puanı getiren goller; 9’da Luiz Adriano, 16’da Alassane Ndao ve 66’da Haji Wright’tan (Penaltı) geldi.

Müsabaka daha sonrası Antalyaspor’da Doğukan Sinik, Fyodor Kudryaşov ve Luiz Adriano, değerlendirmelerde bulundu.

Doğukan Sinik: “Ben düşerken ardıma müdahele edildi”

Antalyaspor’un başarılı oyuncusu Doğukan Sinik, maç sonu yaptığı açıklamada penaltı verilen poziyonla ilgili açıklamalarda bulundu. Sinik “Bu hafta hayli âlâ çalıştık. Hocamızın planı tuttuk. 90 dakika maçı bırakmayan Antalyaspor gördük. Bu grubun modülü olmaktan dolayı memnunum. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Her maça 3 puan için çıkıyoruz. Ligi hedeflediğimiz yerlerde bitirmek istiyoruz. Maç bitti. Orada benim ayağıma kramp girdi. Tam durumu izlemedim. Ben düşerken gerime müdahele edildi. Tam hatırlamıyorum. Tertemiz penaltı demek hakikat değildir. Hakem o denli karar verdi. Maç bittikten daha sonra konuşmak hakikat değil. Konyaspor’u da tebrik ederim.” dedi.

Fyodor Kudryaşov: “Arkamıza bakmıyoruz”

Antalyaspor kadrosunda defans konumunda bakılırsav yapan Rus futbolcu Fyodor Kudryaşov, 14 maçla kulüp tarihinin en uzun yenilmezlik serisini yakaladıkları için keyifli olduklarını lisana getirdi. Kudryaşov “Tüm kulübü ekibi, camiayı tebrik ederim. Çok düzgün atmosfer vardı. Yanlışlarımızdan ders çıkarıp maça ortak olduk. İkinci yarı hayli hakikat bir oyunla öne geçip skoru muhafazasını bildik. Herkesi tebrik ederim. Bu seriden dolayı memnunuz. Ardımıza bakmıyoruz. Önümüzdeki maçta nasıl bir düzey öne gideceğimizi düşünüyoruz.” dedi.

Luiz Adriano: “Maça uygun başlangıç yapamadık”

Müsabakada Antalyaspor’un birinci birliktelik golünü atan Luiz Adriano ise maç sonu “Maça âlâ başlangıç yapamadık. Topa vurmak isterken penaltıya niçiniyet verdim. daha sonra kısa bir süre ortasında birliktelik golünü attım. Memnunum.” sözlerini kullandı.