Antalyaspor’da futbolcular, 3 puanın sırrını deklare etti

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR – HABER

Aytemiz Alanyaspor ile Antalyaspor, Muhteşem Lig’in 33. haftasında karşı karşıya geldi. Akdeniz derbisini Antalyaspor 3-1’lik skorla kazandı. Galibiyeti getiren golleri 17. dakikada Wright, 40 ve 58. dakikalarda Gökdeniz kaydetti. Alanyaspor’un tek golünü ise 78. dakikada Diedhiou kaydetti.

Müsabaka daha sonrası Antalyaspor’da futbolcular açıklamalarda bulundu.

Luiz Adriano: Çalıştığımızın meyvesini aldık

Antalyaspor’un 35 yaşındaki deneyimli futbolcusu Luiz Adriano “Takımdaki bütün arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum. Çalıştığımızın meyvesini aldık. 45 dakika alanda kaldım ve kadroma katkıda bulundum. Ekip olarak pahalandırmak gerekirse birlikte sevinen ve birlikte uğraş eden bir takım var.” dedi.

Haji Wright: Tüm kadro bunu hak ediyor

Gana asıllı Amerikalı futbolcu Haji Wright ise “Hedeflediğimiz ekip performansını üst çekmekti, bunu da başardığımızı düşünüyorum. Ben de ekibime dayanak olduğum için epey memnun hissediyorum. Tüm grup bunu hak ediyor.” dedi.

Müsabakada 2 gol atarak yıldızlaşan Gökdeniz Bayrakdar ise maç sonu şöyleki konuştu:

Gökdeniz Bayrakdar: 2 gol attığım için epeyce memnunum

“Uzun vakittir birinci 11 oynamıyordum. Bunu güzel değerlendirdiğimi düşünüyorum. Alanyaspor’u düzgün tahlil ettiğimizi düşünüyorum. Hocalarımızın ve kadro arkadaşlarımızın ayağına sıhhat. Muhteşem Lig’de 2 gol atmak sahiden epeyce güç iş. Gol vuruşu çalışıyorum. Gol vuruşlarında sakin kalıyorum. 2 gol attığım için fazlaca memnunum.Biz her maç farklı farklı gidiyoruz. Kadro ne oynuyorsa ona göre taktiğimizi değişiyor. Alanyaspor’u da uygun tahlil ettiğimizi düşünüyoruz ve âlâ de bir galibiyet aldık.”