Atletico ile Manchester City maçında alanda başlayan hengame tünelde devam etti

BOTR

Aktif Üye
UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında oynanan ve golsüz eşitlikle sonuçlanan Atletico Madrid – Manchester City maçında gerginlikler yaşandı. İngiliz temsilcisinin yarı final biletini cebine koyduğu karşılaşmanın akabinde tünel adeta savaş alanına döndü.

90. dakikada fitil ateşlendi

Spor Arena’da yer alan habere bakılırsa; Maçta 90. dakikaya girilirken Foden’ın yerde kaldığı konumun akabinde saha karıştı. Atletico’dan Savic, Phil Foden’ın sakatlık geçirmesinin akabinde yanına giderek rakibini saha dışına hakikat kaldırması büyük gerginliğe niye oldu. İki ekip içindeki hengame büyük kuvvetlikle yatıştırıldı.

Boğazına sarıldı, saçını çekti

hadiselerde Reinildo’nun Sterling’in boğazına sarıldığı görülürken Savic’in de rakibi Greaslih’in saçını çekmesi ekranlara yansıdı. Hakem Ake ve Savic’e sarı kart gösterirken Felipe ise kırmızı kartla oyun haricinde kaldı.

Simone’den alkışlı protesto

Son anlarda Manchester Cityli oyuncuların yaşadığı üst üste sakatlıkların akabinde Diego Simeone, alkışlarla durumu protesto ederken Wanda Metropolitano tribünleri de hocalarının hareketine uydu.

Kendi oyuncusuyla tartıştı

Simeone, son anlarda kendi oyuncusu Savic ile tartıştı. Sonlarına hakim olamayan tecrübeli teknik adam, saha içerisine kadar girince sarı kartla cezalandırıldı.

Hengame tünelde devam etti

Müsabakanın son düdüğünün akabinde da gerginlik devam ederken tünelde bir daha arbede yaşandı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Grealish’in soyunma odasına gittiği esnada Savic, İngiliz oyuncunun peşinden gelerek olay çıkardı. Duruma polis müdahale etti.

Rakiplerine tükürdü

Atletico Madrid oyuncusu Vrsaljko’nun, tünelde çıkan arbedede Manchester City oyuncularının üzerine tükürdüğüne dair imajlar de toplumsal medyada paylaşıldı.

Things really got messy in the tunnel between @Atleti & @ManCity. In this video you see Savic still taking on City & Sime Vrsaljko throw something at City contingent and getting nasty with Walker. This is shameful
😮
pic.twitter.com/vBxSF9OCic

— Owusu Bempah Ayala (@Akwasi_Ayala) April 13, 2022

Guardiola: Söylenecek bir şey yok

Maç sonu açıklamalarda bulunan Pep Guardiola, Atletico Madrid oyuncularının son dakikalardaki tavrı hakkında söylenecek hiç bir şey yok.” dedi.

Simeone: Taraftarı alkışladım

Atletico Madrid’in teknik yöneticisi Simeone ise “Alkışladım zira taraftarın büyük dayanağı vardı. Onlar grubu alkışlıyordu, ben de taraftarı alkışladım. Vakit geçirenlerle alakalı ise söyleyecek bir şeyim yok” formunda konuştu.