Bayern Münih Teknik Yöneticisi Julian Nagelsmann Mevt Tehditleri Aldı

BOTR

Aktif Üye
Şampiyonlar Ligi çeyrek final eşleşmesinde Bayern Münih ile Villarreal karşı karıya geldi. Birinci maçı İspanya’da 1-0 kaybeden Bayern Münih, rövanşta ise 1-1 birliktee kaldı. Bu sonuç ile sürprize imza atan Villarreal, Almanlar’ı şoka uğrattı.

Nagelsmann ve annesine zorbalık yapıldı

Şampiyonlar Ligi’nde Villarreal’e elenmeyi hazmedemeyen taraftar, teknik yönetici Julian Nagelsmann’a tehditler savurdu. Genç teknik adam, toplumsal medya hesabından kendisine ve annesine karşı yapılan zorbalığı deklare etti.

“450 vefat tehdidi almak farklı bir durum”

Muhabirlere yaptığı açıklamada Nagelsmann, şu sözleri kullandı: “Eleştirilerle güzel başa çıkabilirim. Fakat Instagram’dan 450 mevt tehdidi almak farklı bir durum. Genelde her maçtan daha sonra kazansak da kaybetsek de yaşıyordum.”

“Annemi de vurmak istiyorlar”

“Aslında okumuyorum ve hayli ileti siliyorum. Biroldukca insanın beni öldürmek istediği açık. Lakin hiç ilgisi olmayan annemi de vurmak istiyorlar. Önemsemiyorum. Beşerler istediklerini yazabilir ancak bu yazdıkları biraz fazla, anlayamıyorum.”

Nagelsmann’ın Bayern Münih karnesi

Bu dönemin başında Bayern Münih’te teknik yöneticilik koltuğuna oturan Julian Nagelsmann, Bavyera takımıyla 28 müsabakaya çıktı. 34 yaşındaki genç çalıştırıcı ile Bayern Münih 20 galibiyet alırken, alandan 4 birliktelik ve 4 yenilgi ile ayrıldı.