Berkan Kutlu’dan Galatasaray ve Taylan Antalyalı açıklaması

BOTR

Aktif Üye
Galatasaray’ın ulusal futbolcusu Berkan Kutlu, TRT Spor’a yaptığı açıklamada kadrosu, Fatih Terim ve Taylan Antalyalı hakkında açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim’in ayrılması gerçek üzere gelmedi

Fatih Terim’in ayrılmasıyla ilgili açıklama yapan 24 yaşındaki futbolcu “Fatih hocanın ayrılığı bizim için birinci anda gerçek üzere gelmedi. Lakin bizim devam etmemiz gerekiyordu. Evet hayli güç bir dönem oldu ancak bunu Fatih hocanın gidişi yahut Torrent hocanın gelişine bağlayamayız.” açıklamasını yaptı.

Berkan-Taylan fazlaca fazla etkileşim alıyor

Türkiye ile Avrupa maçlarının farklı olduğunu söyleyen genç oyuncu, “Bence Futbol bir grup oyunu. Şahıslar tarafınca gitmek yanlış. Berkan-Taylan hayli fazla etkileşim alıyor. Makus bir dönem geçirdiğimiz için eleştiriyorlar bizi. Sorumluluk var mı var fakat faturayı yalnızca bize kesmek Türkiye’de yapılan bir şey. Ben savaşmaya devam edeceğim. Bu tenkitler beni motive ediyor. Herkese gerçek Berkan’ı gösterdiğimde benim de içim rahat edecek. Bu dönem fazlaca şansızlığımız var. Fatih hoca devrinde en çok biz gol durumuna girmişiz. Kimi küçük şansızlıklar bizi bu duruma getirdi. Avrupa’da yeterliydik. Türkiye ve Avrupa içinde fazlaca fark var. Birtakım Anadolu ekiplerinin uzunlukları epeyce uzun.” sözlerini kullandı.

Başarısız olduk

Galatasaray’ın makus bir dönem geçirmesiyle ilgili görüşlerini aktaran Berkan Kutlu “Bu dönem her şeyi duygusal manada yaşadım. hayalindeki kadroya geliyorsun lakin tarihinin en makus dönemini yaşıyorsun. Kendimi suçluyorum. Bir dönemde 50 maça çıkmak ve ulusal ekibe seçilmek bir muvaffakiyettir ancak sonuçta başarısız olduk. Galatasaray’ın bu pozisyonda olması hayalimde bile düşünmeyeceğim bir şey lakin ilerisi için bize deneyim olacak” dedi.

Berkan koştu da ne oldu

Tenkitlerle ilgili açıklama yapan Berkan Kutlu “en çok koşan oyuncu olsam da eleştiriliyorum. ‘Evet Berkan koştu da ne oldu’ diyorlar. Koşuda 3. ya da 4. olsam, ‘Berkan bunu bile yapmıyor artık’ diyorlar. Ne yapsam konuşuluyor. Bunun üzerinde pek fazla durmuyorum.” tabirlerini kullandı.