Beşiktaş’ta Cenk Tosun krizi bitmiş oldu

BOTR

Aktif Üye
Cenk Tosun, Üstün Lig’in üçüncü haftasındaki Fatih Karagümrük müsabakasında yaşananları anlattı. Son saniyelerde oyuna giren ve maç bitimi direkt soyunma odasına giden Cenk Tosun yaşananların yanlış anlaşılmasından rahatsız.

Söylenenler yanlışsız değil

Tecrübeli futbolcu Hürriyet’e yaptığı açıklamada, gerek medyada gerekse toplumsal medyada maç daha sonrasında direkt soyunma odasına gitmesiyle ilgili olarak söylenenlerin yanlışsız olmadığının altını çizerek şu sözleri kullandı:

Kavgam olmadı asla da olmaz

“Sezon başında teknik yöneticimiz Valerien Ismael ve grubu ile epey âlâ bir hazırlık periyodu geçirdik. Döneme epey savlı hazırlandım. Benim için 30 saniye de 90 dakika da oyunda kalmak kadar grubun başarısı değerlidir. Bilhassa Beşiktaş formasını giymek onurdur. Futbol hayatım boyunca teknik adam ve futbolcu arkadaşlarımla en ufak bir kibir, gurur, kavgamız olmamıştır. Katiyetle de olmaz.

Herkes oynamak için yanıp tutuşuyor

Karagümrük maçının son 30 saniyesinde oyuna girdiğim için değil, daha evvel girip ekibe katkı sağlamak istememden hırsımdan dolayı yaptığı hareket yanlış anlaşıldı. Kıymetli olan kadronun başarısı. Ben yalnızca şanssızlığıma sinirlendim. Yansım asla ne teknik adama ne de diğerine. Bu hırs inanıyorum ki Beşiktaş’a şampiyonluk getirecek. Zira tüm oyuncular oynama hırsı ile yanıp tutuşuyorlar. Beşiktaş menfaatleri her şeyin üstünde.

Ismael ile konuştuk, hak verdi

Karşılaşma bitiminde teknik yöneticimiz Valerien Ismael ile de konuştuk o da hak verdi. Ayrıyeten yöneticilerimizle bir ortaya geldik ve rastgele bir sorun olmadığını belirttik. Beşiktaş bu yıl şampiyon olmalı. Genç, deneyimli ve epey kuvvetli isimlerden oluşan bir takımımız var. Taraftarlarımız üzere bizler de şampiyonluğa odaklandık. Kimse saha içi davranışlarımızdan sorun çıkarmasın. Bizim tek menfaatimiz Beşiktaş. Beşiktaş’ın zaferleri bizler için her şeyden üstündür. Futbolcular olarak taraftarlarımızın şampiyonluk coşkusu ile ortak hareket ediyoruz.