Beşiktaş’ta Josef De Souza’dan İtiraf ve Davet: Hak Ettiğimiz İçin Değil

BOTR

Aktif Üye
Avrupa kupalarına katılmak için gayret eden Valerien Ismael idaresinde Beşiktaş, ligde bu hafta alanında Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Siyah beyazlıların Kasımpaşa ile oynayacağı kritik müsabaka öncesinde yıldız futbolcu Josef de Souza’dan flaş bir paylaşım geldi.

Josef’den itiraflı davet

Beşiktaş’ın alanında oynayacağı maçlar öncesinde toplumsal medyadan yaptığı paylaşımlarla siyah beyazlı taraftarları stada davet eden Josef de Souza bu defa ortasında itirafların da yer aldığı bir çağrıa bulundu.

“Hak ettiğimiz için değil…”

Brezilyalı futbolcu, Beşiktaş taraftarını Kasımpaşa maçında stadı doldurmaları davetinde bulunduğu ‘Hep birlikte’ başlığıyla paylaşımında şu tabirleri kullandı:

“Herkese günaydın. Çok kıymetli bir açıklama yapmak isityorum.

siz taraftarlarımızı hayli olağanüstü bir dönem geçirdiğimiz ya da sizin stadı doldurmanızı hak ettiğimizi düşünerek çağırmıyorum. Aslında durum tam zıddı; epey makûs bir dönem geçiriyoruz lakin beş maçımız daha var ve sizin desteğinize gereksinim duyuyoruz. Alanda işler yolunda gitmediğinde bizim için itici güç olup galibiyete daha fazlaca inanmamızı sağlıyorsunuz.

Bu yüzden stada gelmenizi istiyorum, hak ettiğimiz için değil; size gereksinimimiz olduğu için…”

37 maçta oynadı

Geçtimiz dönem ikili kupanın kazınılmasında büyük hisse sahibi olan 33 yaşındaki futbolcu, bu dönem ise siyah beyazlı formayla 37 maçta alana çıkarken 4 gol kaydetti.