Beşiktaş’ta Welinton, N’Koudou ve Serdar Saatçı Açıklama Yaptı

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR HABER

Spor Toto Harika Lig’in 35. haftasında Kayserispor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Şiddetli çabayı 3-2 kazanan Beşiktaş’ta futbolculardan Welinton, Serdar Saatçı ve Kevin N’Koudou açıklamalarda bulundu.

N’Koudou: “İnanılmaz tepki gösterdik”

Oyuna girdikten daha sonra maçın yazgısını değiştiren Kevin N’Koudou, şunları söylemiş oldu: “Sahadaki performans hayli kıymetli bir durum. Dönemin bitmediğini biliyoruz. Bugün de geriye düşmemize karşın yeterli bir tepki gösterdik. Geçen hafta bunu gösterememiştik. Berbat kaybetmiştik. Bu hafta geriden inanılmaz geldik, inanılmaz tepki gösterdik.”

“Hocamız için, taraftar için, kulübümüz için hakikaten daima yapmamız gereken şeyi yaptık. Bunu başından beri yapmamız gerekiyordu.”

“Hocamız en âlâ birinci 11’i kurar”

“Tabii ki hocamız en düzgün birinci 11’i kurar. Her vakit karar onun olacaktır. Bu dönem maalesef sakatlık yüzünden berbat bir dönem geçirdim. Güç bir sakatlıktan geri dönmek kolay olmuyor. Artık döndüm. Performansımı yükseltmeye başladım.”

“İlk 11’de de olsam kenarda da olsam ben her vakit Beşiktaş için hocamın istekleri doğrultusunda en uygununu verecek bir oyuncuyum.”

Serdar Saatçı: “Golü aileme ve hayli sevdiğim şahsa armağan ediyorum”

Kayserispor karşısında maçın 50. dakikasında Üstün Lig’deki birinci golünü atan Serdar Saatçı ise şöyleki konuştu: “Sadece memnunum. Golü aileme ve fazlaca sevdiğim bireye armağan etmek istiyorum.”

“Formayı verirse biz oynarız”

“İçimde epeyce fazla bir his yok lakin bu golü Beşiktaş için attığım için memnunum. İnşallah daha nicelerini atarım. Beşiktaş taraftarı için Allah razı olsun. Benden takviyelerini esirgemediler. Takdir hocanındır. Formayı verirse biz oynarız.”

Welinton: “Penaltıda faul var”

Beşiktaş’ın başarılı stoperi Welinton ise şu sözleri kullandı: “İlk yarı hayli güzel değildik, rakibimizin 1 ya da 2 konumu var. Ben, penaltıda bir faul olduğunu düşünüyorum. Hocamız bize devre içinde nasıl oynamamız gerektiğini söylemiş oldu. Biz de ikinci yarı hayli âlâ bir tepki gösterdik. Çok uğraştık, epey hak ettik. Kadro ruhu göstererek maçı çevirmesini bildik.”

“Bu bir sorun değil”

“Defansın ardına atılan uzun toplar olağan aslında. Rakiplerin bize karşı uzun toplar atmasını olağan görüyorum. Zira biz atak oynayan bir ekibiz. Ancak bugün daha düzgün ve konsantreydik. Bu problemleri her gün hocamızla birlikte çalışarak tahliller arıyoruz. Bu galibiyet bile bizim ne kadar istekli olduğumuzu gösteriyor. Bu bir sorun değil. Bunu biraz daha konsantrasyon ile çözebileceğimizi düşünüyorum.”