“Beverly Hills, 90210” dizisinden David Gail 58 yaşında öldü

anKeRcKO

Yeni Üye
David Gail, Dr. ABC'nin “Port Charles” adlı pembe dizisinde rol alan ve “Beverly Hills, 90210″da rol alan Joe Scanlon hayatını kaybetti. 58 yaşındaydı.

Katie Colmenares Cumartesi günü Instagram'da ölümünü duyurdu. Ölüm nedeni ve tarihi belirtilmedi.

Bayan Colmenares şunları yazdı: “Hayatımda senin yanımda olmadığın, her zaman kanat dostum, her zaman en iyi arkadaşım, her şeyle yüzleşmeye hazır olmadığın bir gün neredeyse olmadı.” kalbimdeki gün, seni güzel, sevgi dolu, inanılmaz derecede vahşi insan, seni özlüyorum, her günün her saniyesi sonsuza kadar, bir daha asla olmayacak.”

Bay Gail, 1990'ların ortasından sonuna kadar üretken bir televizyon oyuncusuydu. En büyük rolü, IMDb'ye göre 1999 ve 2000 yıllarında sezon başına 216 bölümde Dr. olarak yer aldığı “General Hospital” yan programı “Port Charles”tı. Joe Scanlon sahne aldı. Bir “Genel Hastane” hayran sitesine göre, Dr. Scanlon, serinin ana karakterlerinden biri olan Dr. Karen Wexler.

Bay Gail, kariyerinin başlarında Fox'ta yayınlanan “Beverly Hills, 90210” programının sekiz bölümünde yer aldı.

Bay Gail, “Beverly Hills Show Podcast'inde” gösteriye ilk kez 1991 yılında, ilk sezonda, Tom adında tek seferlik bir komi rolüyle çıktığını, tekrar eden bir karakter için rol alamadığı için katıldığını söyledi. 2021'de.

Oyuncu seçimi direktörleri onu beğendi ancak Bay Gail, menajerinin kendisine “çevreci” olduğunu söylediğini söyledi.

Ancak daha deneyimli bir Bay Gail, iki yıl sonra dördüncü sezonda diziye bu kez, IMDb'ye göre Shannen Doherty'nin canlandırdığı Brenda Walsh ile nişanlanan zengin bir iş adamının oğlu Stuart Carson olarak geri dönecekti.

“Beverly Hills, 90210” hayran sitesine göre düğün hiçbir zaman gerçekleşmedi ve çift sonunda ayrı düştü.

Bay Gail podcast'te aynı dizide birden fazla karakterin canlandırılması konusundaki endişelerini dile getirerek, “Geri döndüğümde o kadar şok oldum ki, 'Nasıl geri dönebilirim ki?' diye düşündüm.” dedi.

“Ama işe yaradı” diye ekledi.

IMDb'ye göre Bay Gail, 1994 ve 1995 yıllarında “Robin's Hoods” adlı televizyon programında Eddie Bartlett rolünde 22 bölümde ve 1996 ve 1997 yıllarında “Savannah” dizisinin 34 bölümünde Dean Collins rolünde yer aldı.

Hayatta kalanların listesi ve diğer ayrıntılar Pazar akşamı mevcut değildi. Bay Gail'in temsilcilerine bırakılan mesajlara hemen geri dönüş yapılmadı.