“Billions” 7. Sezon 2. Bölüm Özeti: The Hard Sell

anKeRcKO

Yeni Üye
Prens açık ve yakın bir tehlike olarak sunulsa da, bu hafta beni daha çok korkutan Chuck oldu. Basitçe söylemek gerekirse, adam canavar moduna geçti. Dave’in planını desteklemek ve bir sanık gibi davranmak için bir anlaşma imzalamasına rağmen, o kadar başarılı bir halkla ilişkiler kampanyası tasarlar ki, Dave’e suçlamaları düşürmekten başka çaresi kalmaz. (“Ömür boyu” derdim ama bu dizide kimse ömür boyu düşman değildir.) Bir zamanlar düşmanı olan eski Başsavcı Jock Jeffcoat’ın (Clancy Brown) parmaklıklar ardına atılmasına yardım etmesine rağmen, adamı Adam yapar. O kadar ikna edici bir teklif (yeni kovboy çizmeleri şeklinde), ateş püskürten Jeffcoat, Chuck’ı işinden yanlışlıkla kovduğunu kabul ettiği bir mea culpa kaydeder.

Ve aracısı Başsavcı Adam DeGiulio (Rob Morrow) aracılığıyla doğrudan Başkan’dan, ABD Başsavcısı olarak eski işine geri dönme şansının olmadığını duymasına rağmen, temize çıkarmalar ve iyi PR, görevine iade edilmesini kendi kendine yapıyor. belirgin . Aslında, Paul Giamatti’nin bu bölümdeki Chuck rolündeki performansı, neredeyse ateşli bir havaya, Chuck’ın standartlarına göre bile olağanüstü bir özgüvene sahip. Yanlış yapamayacağını düşünen bir adam hakkında herkes ne der?

Aslında, Chuck bu hafta bana Victor gibi kimseyi hatırlatmıyor. Axe tarafından bir zamanlar “benim zırhlı ve zırhlı suikastçim” olarak tanımlandığında, o en etik tüccardır, yani; Kasvetli, sert yüzü ona, kendi nabzını yükseltmeden bir adamı öldürebilecek bir adamın aurasını veriyor. Victor, Mike’ın aradığı öldürücü yatırımı – tıbbi mucize olduğu iddia edilen bir cihazı – üreticisinin araştırmasına dahil olan bir doktora şantaj yaparak alır.

Prince’i ortaya çıkan bu sorun konusunda kim uyardı ve bu karanlık sanat uygulayıcısının her şeyi halletmesine izin vermesini kim istedi? Bölümün çoğunu, milyarderin zamanına değip değmeyeceğini görmek için Mike ile zihinsel olarak düello yaparak geçiren Bradford Luke (Babak Tafti) adında havalı bir siyasi danışman. Luke, Prince’in başkanlığa giden yolunun “Eisenhower yolu” üzerinde olduğunu, yani kendi alanında tartışmasız üstünlüğe ulaştığını öne sürüyor. Mike, piyasanın daha önce hiç görmediği bir cinayeti katı ahlaki kurallar temelinde işlemelidir. (Bu arada, bu tam olarak Philip ve Taylor’ın ortak liderliğindeki bir şirketin başarabileceği hedeflerin birleşimidir; bu akıllıca bir harekettir.) Ve eğer etik bir servet kazanmak, Victor ve Dollar Bill gibi tacirlerin sürece uygun davranmak için etik dışı hareket etmelerine izin vermek anlamına geliyorsa, öyleyse öyle olsun

Luke’un diğer endişesi, Prince’in karısı Andy’dir (Piper Perabo). Kıtanın çoğu yerinde yaşam düzenlemeleri açısından birbirlerinden ayrıldıkları için evlilikleri çoğu Amerikan standartlarına göre olağandışıdır. Bunun için bir planları var. Ancak Bradford, ilişkilerinin sadece uzak mesafe olmadığını, aynı zamanda cinsel açıdan da açık olduğunu hemen fark eder.