Brandon Williams’tan Taraftarlara Reaksiyon: ‘Evime Kadar Takip Ettiler’

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR HABER

İngiliz Futbol Ligi (Premier Lig) gruplarından Norwich City oyuncusu Brandon Williams grup taraftarlarının kendisini meskenine kadar takip ettiğini söyleyerek taraftarlara reaksiyon gösterdi.

Instagram paylaşımı reaksiyon topladı

Brandon Williams Norwich’in West Ham’e karşı 4-0 kaybettiği maçın akabinde yaptığı paylaşım ile gündem oldu. Orta parmak işareti yaptığı bir fotoğrafı Instagram üzerinden paylaşan Williams paylaşıma şu kelamları ekledi: ‘’Ne hoş bir gün ancak. Sakin ol Norwich City.’’ Ayrıyeten paylaşıma Norwich’in en büyük rakiplerinden biri olan Ipswich’e mesken sahipliği yapan Suffolk’u pozisyon olarak ekleyen Williams taraftarlardan reaksiyon gördü. bir süre daha sonra ise paylaşımı sildi.

Hezimetten daha sonra takip edildi

Instagram paylaşımı ile reaksiyon nazarann Williams ondan sonrasında West Ham’e karşı aldıkları 4-0’lık hezimetin akabinde birtakım taraftarların kendisini konutuna kadar takip ettiğini şu sözlerle deklare etti: ‘’Her ne kadar tutkulu taraftarlarımız olsa da küçük bir kümenin oyuncuları taciz etmesi yahut onları takip etmesi yanlışsız değil. Norwich’e geldiğimden beri kulüp için kadronun daimî bir üyesiymiş üzere oynadım. Az sayıda da olsa birtakım taraftarların bu biçimde davranması talihsizlik.’’

Soruşturma başlatıldığı sav edildi

Williams’ın Instargram üzerinden yaptığı ve reaksiyon çeken paylaşımının akabinde Norwich’in oyuncuya soruşturma başlatmış olduğu argüman edilmişti. Ancak Williams ekibinin ona karşı bir soruşturma başlatmadığı konusunda ısrar ederek söylentileri geri plana attı.

Hayranlara teşekkür etti

West Ham hezimetinden daha sonra kimi taraftarların kendisini takip ettiğini açıklayan Williams kimi taraftarlarca desteklendi. Kendisine takviye çıkan taraftarlara teşekkür eden Brandon Williams ‘’Bu rahatsız edici vakitte bana dayanak bildirileri gönderen taraftarlara teşekkür etmek istiyorum.’’ dedi.

Norwich’te Williams

Brandon Williams bu dönem grubu Norwich için 29 maçta forma giydi ve kadrosuna 1 asist ile katkı sağladı.