Bu hafta sonu ne kadar zamanın var?

anKeRcKO

Yeni Üye
Bu hafta sonu… yarım saatim var ve rüya gibi bir şey istiyorum.

“külot”

ne zaman izlenir
: Cuma günü Roku Kanalına ulaşır.

Zoe Lister-Jones, ilişki yorgunluğu ve paralel evrenler hakkındaki bu yedi bölümlük mistik dramanın yaratıcısı ve başrol oyuncusu. Mae (Lister-Jones) hayatından, kendisinden ve kocasından sıkılmıştır. Yakışıklı bir yabancıyla yatıp ertesi sabah onun kocası olduğu ve her şeyin farklı ama aynı olduğu “sürgülü kapılı” bir dünyada uyanana kadar şık Brooklyn katatonisine yakalanmıştır. Sonra bir barda bir kadınla tanışır ve bu tekrar olur – yeni bir hayat, aynı benlik ve belki de aynı şüpheler ve sefalet. Yüksek Bakım ve özellikle Russian Doll’u seviyorsanız, buna bir göz atın.

… iki saat ve ben spor belgesellerini severim.

‘Cezayir, Amerika’

Ne zaman izlenir:
Şimdi Hulu’da.

New Orleans’ın Batı Şeria takımından Edna Karr Cougars, dört eyalet şampiyonluğu kazanan ve bu seri başlarken beşinciye hazırlanan bir futbol devi. Ancak çoğu çağdaş futbol belgeseli gibi, Cezayir de gerçekten futbolla ilgili değil. Oyuncuların mahallelerinde ve genel olarak toplumda karşılaştıkları şiddetle ilgili; koçların oyuncularını korumak ve desteklemek için gösterdikleri yiğit çabalar; ve ekibin, topluluğunun mücadelelerini hem yansıtma hem de mücadele etme şekli. Last Chance U hayranları kaçmayın. Şu anda iki bölüm mevcut ve her hafta çarşamba günleri üç bölüm daha geliyor.

… birkaç saat, ancak her seferinde bir gün.

“Tek Sarhoş Kadın”

Ne zaman izlenir:
Şimdi Hulu’da veya Çarşamba günleri saat 22: 00’de Freeform’da.

“Single Drunk Female” ilk sezonunda Sam’i (Sofia Black-D’Elia) dibe vururken takip etti, Adsız Alkolikler’i buldu, ayıklaştı ve geçmişinden bazı şeytanlarla yüzleşmeye çalıştı. Bunlar, Ally Sheedy’nin görkemli, karizmatik gaddarlıkla canlandırdığı, babasının ölümü ve annesinin düşmanlığını içerir. 2. Sezonda şov, kendi kendini yok etme nüanslarıyla daha zengin ve daha ışıltılı. Bunun FX sürümünü (daha hippi, daha asık suratlı), Showtime sürümünü (küfür ve çıplaklık içeren) veya BBC sürümünü (daha sader, farklı kazaklar) hayal etmek kolaydır, ancak var olan “tek”, Freeform versiyonudur – sıcak ve biraz gösterişli ama aptal değil. Duygusal ağırlığı olan ancak prestij sefaleti bagajı olmayan bir şey istiyorsanız, buna bir bakın.