Bu hafta televizyonda neler var: “Amerikan Korku Hikayesi” ve Küresel Vatandaşlar Festivali

anKeRcKO

Yeni Üye
Ağ, kablo ve yayın arasında modern televizyon ortamı oldukça geniştir. İşte 18-24 Eylül tarihleri arasında bu hafta TV’deki bazı programlar, özel programlar ve filmler. Detaylar ve saatler değişebilir.

Pazartesi

COUNTRY MÜZİK AKADEMİSİ ONURLARI Saat 20.00’de Fox’ta. Kovboy çizmelerinizi, kemanınızı ve Tennessee viskinizi alın çünkü bu hafta Fox’ta işler biraz daha taşralı hale geliyor. Ödül töreninin sunuculuğunu Carly Pearce yaptı ve ağustos ayında Nashville’deki Ryman Oditoryumu’nda canlı olarak gerçekleştirildi. Artık bu gösteri herkes tarafından görülebilir. Lady A, Keith Urban ve Mary Chapin Carpenter, Tim McGraw ve Chris Stapleton gibi çok daha fazlası ödüle layık görüldü.

GÜVERTE ALTINDA: AŞAĞIDA 20.00 Bravo’da. Bu, Below Deck spin-off’unun yalnızca ikinci sezonu olmasına rağmen, en unutulmazlarından biri olabilir. Sezonun ortasında, tekne kaptanı Luke Jones ve ikinci komiser Laura Bileskalne, ayrı olaylarda kovuldular; her biri kameralar çalışırken, her biri rıza göstermeyen veya vermeyen farklı bir mürettebat üyesinin yatağında yatıyordu. Kaptan Jason Chambers, Şef Aesha Scott ve yapımcılar, durumu hızlı bir şekilde ele almaları nedeniyle bazıları tarafından övgüyle karşılandı. Diğerleri diziyi tetikleme uyarısı olmadığı için eleştirdi.

Salı

FRIDA KAHLO OLUN: YAPIM VE KIRMA 21:00 PBS’de (yerel listelere bakın). Meksikalı ressam Frida Kahlo pek çok şeyle tanınıyor: Büyüleyici otoportreleri, sanatçı Diego Rivera ile birden fazla evliliği ve tıbbi mücadeleleri bunlardan birkaçı. Bu üç bölümlük belgesel dizisi, onu sanatçıya dönüştüren kişisel ve politik olaylara odaklanıyor.

ÇANLARI ÇALIŞTIRIN 23:00 MTV’de. Geçtiğimiz hafta VMA’lardaki hip-hop karışıklığının hemen ardından MTV, hip-hop’un 50. yılını bir kez daha kutlamak için özel bir yayın yayınlıyor. 5 Ağustos’ta Queens, New York’taki Forest Hills Stadyumu’nda düzenlenen Rock the Bells Festivali’nden görüntülerin yer aldığı bu bir saatlik özel etkinlikte Queen Latifah, LL Cool J, Run-DMC, Salt-N-Pepa ve çok daha fazla sanatçının performansları yer alıyor.

Çarşamba

AMERİKAN KORKU HİKAYESİ: Hassas 22:00 FX’te. Kim Kardashian küçük ekranın kraliçesi ama bu sefer kız kardeşleriyle kavga etmiyor ya da çocuklarıyla takılmıyor. Birkaç oyunculuk deneyiminden birinde – Afet Filmi unutulsa iyi olur, ama ben ona PAW Patrol: The Movie için tavsiyelerde bulunuyorum – Emma Roberts ve hamile kalmaya çalışan bir çift olan Matt Czuchry’nin karşısında gençliğini geçmiş bir aktrisi canlandırıyor. Hikaye Danielle Valentine’ın “Hassas Durum” adlı romanından uyarlanmıştır.

Perşembe

ALL STAR SHORE Saat 21.00’de MTV’de. Vinny Guadagnino’nun (“Jersey Shore” şöhretiyle) bu realite şovunun ikinci sezonunda yer almak üzere Kolombiya’ya gideceğini bilseydim, bu yıl tatilimi biraz daha farklı planlayabilirdim. Önerme: 12 reality yıldızı, en sevdiğiniz parti oyunlarında 150.000 $ kazanmaya çalışmak için yarışıyor. Benim için pastanın kreması mı? Vinny’nin “Jersey Shore”daki başrol oyuncusu Nicole “Snooki” Polizzi şöyle diyor:

ŞAKA PANELİ ABC’de saat 21.00’de. Kendini şakacı ilan eden biri olarak (sevdiklerimi üzecek kadar), bu programdan bir iki şey öğrenebilirim. Johnny Knoxville, Eric André ve Gabourey Sidibe, insanların arkadaşlarına, ailelerine veya meslektaşlarına şakalarını planlamalarına ve gerçekleştirmelerine yardımcı olan “pranxpert” olarak hareket ediyor. İlk sezon bu hafta bitiyor.

Cuma

ÇIKMAZ: AMERİKA YÜKSEK MAHKEMEYİ NASIL ŞEKİLLENDİRDİ Showtime’da saat 20.00’de. Bu belgesel dizisinin dört bölümünün her biri, devlet okullarında ırk ayrımcılığını anayasaya aykırı ilan eden 1954 tarihli Brown – Eğitim Kurulu kararıyla başlayan, Amerikan siyasi ortamını şekillendiren bir Yüksek Mahkeme davasına odaklanıyor.

Cumartesi

SAM JAY: Beni selamlayın ya da vurun 22.00’de HBO’da. Eski “Saturday Night Live” yazarı ve “Pause”un ortak yaratıcısı/yıldızı Sam Jay, özel komedisini uzun vadeli ilişkilerin stresi hakkında konuşmak, toplumun iç işleyişini incelemek ve tabii ki neyin gerekli olduğunu anlamak için kullanıyor. gülüyor.

Pazar

KÜRESEL VATANDAŞLAR FESTİVALİ 2023 Saat 16.00’da ABC’de. New York City’deki Central Park’tan canlı olarak yayınlanan bu yıllık festival geri döndü. Red Hot Chili Peppers, Anitta, Sofia Carson ve Lauryn Hill, aşırı yoksulluğa son verilmesi talebiyle sahne alıyor. Bill Nye, Carmelo Anthony, Rachel Brosnahan, Sophia Bush ve daha birçok ünlü de katılacak.

SEBEPSİZ İSYAN (1955) 22:30 TCM’de. James Dean, en ünlü rolünde ve en bilinen yetişkinliğe geçiş hikayelerinden birinde, yeni bir şehirdeki parlak geleceği, istismarcı bir erkek arkadaşı olan bir kıza aşık olunca hızla mahvolan sorunlu bir genci canlandırıyor. Bir drag yarışı başlar.