Burak İnce’ye Bundesliga’da büyük şok!

BOTR

Aktif Üye
Altınordu ve ulusal grup altyaş kategorilerinde gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin takibinde olan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Burak İnce bu dönemin devre içinde Bundesliga grubu Arminia Bielefeld’e transfer olmuştu.

Genç yaşına karşın bilhassa son haftalarda kendisine ekipte yer bulmaya başlayan genç futbolcu büyük bir şok yaşadı.

Arminia Bielefeld küme düştü

Burak İnce’li Arminia Bielefeld, ligin son haftasında alanında Leipzig ile 1-1 birliktee kalarak küme düştü. Bundesliga’nın 34. haftasında Schüco Arena’da Leipzig’i konuk eden Alman temsilcisi aldığı birliktelik ile 17. sırada kaldı ve Bundesliga 2’ye indi.

Burak İnce Bundesliga 2’de oynayacak

Leipzig karşılaşmasın ikinci yarısında forma giyen Burak İnce bu biçimdece daha birinci döneminde küme düşme talihsizliğini hayatış oldu. Bielefeld’de kendisini göstererek Avrupa’nın büyük kulüplerinden birine transfer olmayı hedefleyen ulusal futbolcunun bu planı kadrosunun küme düşmesi niçiniyle daha şiddetli bir hale geldi.

5 maçta oynadı

Bu dönemin devre içinde Altınordu’dan 500 bin euro bedelle Arminia Bielefeld’e transfer olan Burak İnce, Bundesliga’da 5 maçta forma giydi.

Hayali barcelo’da oynamak

Milli futbolcu dah evvel yaptığı açıklamada hayalinin Barcelona oynamak olduğunu açıklayarak şu sözleri kullanmıştı:

“Uzun vadede maksadım Avrupa’nın üst seviye ekiplerinde forma giymek. Küçüklüğümden beri Barcelona hayalim var. Messi’yi izleyerek büyüdüm. İnşallah onlar üzere olmak istiyorum.”