Canlı Galatasaray’da Domenec Torrent ve Taylan Antalyalı Barcelona maçı öncesi konuşuyor

BOTR

Aktif Üye
10:40

UEFA Avrupa Ligi son 16 çeşidinde yarın akşam saat 20.45’te Nef Stadyumu’nda Barcelona ile 0-0’ın rövanşında kardşı karşıya gelecek olan Galatasaray’da teknik yönetici Domenec Torrent ve sarı kırmızılı futbolculardan Taylan Antalyalı basın toplantısında konuştu.

10:43

“İlk maçtaki çabamızı gösterip âlâ bir sonuç almayı düşünüyoruz”

Basın toplantısında birinci vakit içinderda kelam alan Taylan Antalyalı, Barcelona’nın kaliteli bir orta alana sahip olduğunu belirterek, “Busquets ortalarında en deneyimlisi. Yarınki maç epeyce değerli. Birinci maçtaki çabamızı gösterip düzgün bir sonuç almayı düşünüyoruz. Barcelona, dünyanın en kuvvetli kadrolarından birisi. Avrupa Ligi’nde buraya kalan ekiplere bakarsanız hepsi kuvvetli gruplar. Barcelona’yı geçersek kalan rakipler de kuvvetli olacak” dedi.

10:45

“Oynadığım durumdan memnunum”

27 yaşındaki futbolcu Galatasaray’daki 3. yılını geçirdiğini vurgulayarak, “Farklı konumlarda oynadım. Hatta forvet oynadığım maçlar da oldu. Nerede bakılırsav verilirse verilsin elimden geleni yapmak için savaşıyorum. Şu anda defansın önünde oynuyorum, konumumdan mutluyum.” sözlerini kullandı.

10:49

Torrent: “Normal olan bir hafta değildi”

Galatasaaray Teknik Yöneticisi Domenec Torrent, birinci vakit içinderda ligde Beşiktaş ile oynadıkları derbi müsabakasına değinerek, “Bizim için Beşiktaş maçı hayli kıymetliydi. Benim için bir maçı kazanmanın yolu bundan evvelki maçı kazanmaktır. Beşiktaş’a karşı kaybetseydik bana sorardınız; ‘niçin daha güzel bir grupla oynamadınız?’ diye. Olağan olan bir hafta değildi oyuncularımız için, Beşiktaş maçında da oyuncularımız yorgundu. Barcelona maçından daha sonra İzmir’de idman yaptık, pazar günü geldik, pazartesi günü de maç yaptık” halinde konuştu.