Cesar Pinares, oynamak istemediği tezlerini yalanladı

BOTR

Aktif Üye
Altay’ın Şilili orta saha oyuncusu Cesar Pinares, geçtiğimiz hafta oynanan Adana Demirspor maçının takımında yer almamıştı. 30 yaşındaki Şilili oyuncu hakkında basında kendisini hazır hissetmediği için maçta oynamak istemediği teziyle haberler yer almıştı. Pinares, toplumsal medya hesabından bir açıklama yaparak haberleri yalanladı.

“Burada olduğum son güne kadar elimden gelenin en düzgününü yapacağım”

Pinares, açıklamasında şu sözler yer verdi:

“Oynamak istemediğim bilgisi büsbütün yanlış, kulübe geldiğim birinci günden beri tam manasıyla bir profesyonel oldum. Ekibimin kazanmasına yardımcı olmak ve bu makûs durumda olmamak için kendimi her vakit yüzde yüz olarak bu kulübe adadım. Bugün fizikî meselelerim var lakin bir daha de gayrete devam etmek için çalışıyorum.

Şayet birileri berbat niyetle yanlış bilgi aktarıyorsa bu benim kabahatim değil. Grubun daha uygun durumda olması için her şeyini vermiş insanlarda cürüm aramayın. Burada olduğum son güne kadar elimden gelenin en düzgününü yapacağım. Zira; bana dayanak veren biroldukca insan var ve bu sevgiyi geri vermenin yolu, kazanmak için mümkün olan en yeterli biçimde oynamaktan geçiyor.”