Cihat Arslan: “Malatyasporlu oyuncular içinde hır gür çıktı”

BOTR

Aktif Üye
Küme düşmesi katılaşan Yeni Malatyaspor Konyaspor karşısında 3-2 mağlup olurken maçın akabinde sarı kırmızılı grubun hocası Cihat Arslan açıklama yaptı.

Birinci yarı istemediğimiz şeyler oldu

Arslan “İlk yarı istemediğimiz şeyler oldu. Azubuike’ye ben söylemiş olduğimde, Katiyetle ön bölgeye çıkma, iki stoperin önünde biraz daha play-maker konumunda. Kızdığım nokta o oldu. Topu kaybedince kırmızı kart oldu. Konumların şu an kulübümüzde hiç birini izleyemediğim için gördüklerimi söylüyorum, yanlış bir şey söylüyorsam özür diliyorum. Kırmızı kart ağır geldi bize. Fakat daha sonra Karim ve Azu’nun çıkmasıyla oyuna şey geldi.

Oyuncularımız içinde hır gür çıktı

Cihat Arslan devre içinde oyuncular içinde tartışma çıktığını söylemiş oldu. Arslan “Oyuncularımız içinde hır gır çıktı, tartışmalar çıktı. Biz de devre içinde kapı-pencereyi kırmak zorunda kaldık. Zira bizim içeride birbirimizle didişmemiz yerine dışarıda bir rakibimiz var onunla didişmemiz konusunda bir çalışma yaptık, konuştuk.İkinci yarı biraz daha âlâ bir tepki gösterdik. Çok makûs bir 3. gol yedik. Çok konuşulacak bir şey yok. Hakemler yanılgı yapıyor. Alışılmış o Adil’in durumunu kesinlikle Trio’da değerlendireceklerdir. Hani 2. sarı olur mu, müdahale etmek istediği için sarı olur mu… Orada 2. sarı gelseydi tahminen maça ortak olabilirdik.” sözlerini kullandı.