Denizlispor Teknik Yöneticisi Mesut Bakkal’dan Açıklamalar

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR HABER

TFF 1. Lig takımlarından Denizlispor’un Teknik Yöneticisi Mesut Bakkal, Radyospor’da yayınlanan Üçleme Programı’nda Nazım Türknas ve Volkan Yılmaz’ın konuğu oldu. Gündeme ve Denizlispor’a dair açıklamalarda bulunan Bakkal’ın konuşmasından ayrıntılar şöyle:

“Gelmeseydim, beni konuta almazdı”

“Benim buraya gelme niçinim aslında maneviyat. Her vakit maddiyatla iş yapılmaz. Ben her şeyimi Denizli yardımıyla kazandım. Burası benim konutum üzere. 20 sene kadar Denizli’de yaşadım, hem futbolculuk dönemimde, hem antrenör olarak altyapılarda, eşim de buralı, gelmeseydim beni meskene almazdı.”

“Türk futbolunda isim var, cisim yok”

“Futbolcu şayet boş bırakırsanız idman yapmıyor. Ben bunu daima söylüyorum. Kendi takımımım için demiyorum, genelleme yapıyorum Türk futbolu için. İsim var, cisim yok maalesef. O yüzden ‘isim almayın, iş yapacak performans verecek adam alalım’ dedik. On numara bir idman alanımız var, hayli güzel bir liderimiz var, Denizli kenti aslına bakarsan epey hoş. Daha ne olsun. Her şey yeterli gidiyor şuan.”

“Antrenmanda yalnızca 4 kişi vardı”

“Ben geldiğimde ortada bir ekip yoktu. 4 kişi vardı idmanda yalnızca. daha sonra 10 oldu, Perşembe 15 kişi olduk. Nerdesiniz diye sordum? Kar diyorlar, buz diyorlar, ortada yoklar. Bu kadro hiç çalışmamış değil hiç kullanılmamış vaktinde. O denli bir müddetçten çıktık, daha sonra birlik olduk ve artık buralara geldik.”

“30 puan kıymetliydi, daha sonrası daha önemli”

“30 puana gelmek değerliydi ancak burdan daha sonrası daha değerli. Grupla da bu manada konuşuyoruz. Düzgün gidiyoruz, bu idman temposunu devam ettirirsek ligde her maça ortak olacağımızı, kazanabileceğimizi düşünüyorum.”

Aissati dönüyor

Sakatlığı bulunan İsmail Aissati’nin durumunu da açıklayan Mesut Bakkal; “Aissati geldi, koşulara başladı lakin şu an tam olarak hazır durumda değil. bir daha de yakında dönüyor, sorun yok.” tabirlerini kullandı.

“Tüm Denizli’yi maçlara bekliyorum”

Uygun sonuçlar alındığını hatırlatan Mesut Bakkal, Denizli halkına da bir davette bulundu: “Geldiğim gün de söylemiş oldum, bana 14 maç müsade edin daha sonra ne yaparsanız yapın dedim. Artık güzel sonuçlar da geliyor, taraftarımız aslına bakarsan yanımızda. Maçlarımızı doldurmaya başladılar lakin yetmez, bundan daha sonraki tüm Denizli’yi bekliyorum maçlara.”

“Baraj 40 puan”

Ligde kalmak için kaç puana ulaşılması gerekiyor sorusuna Bakkal; “Bu dönem ligde kalabilmek için bence 40 puanın üstüne atmanız lazım kendinizi. Lakin natürel bundan daha sonrası ne olur bilinmez zira alttaki kadrolar da kazanmaya başladı.” formunda cevap verdi.

“Seve seve çalışırım”

Gelecek dönem planları hakkında Denizlispor ile seve seve devam edebileceğini belirten Mesut Bakkal, evvelarinin ligde kalmak olduğunu belirtti. Bakkal; “Ben bundan daha sonraki dönem da seve seve çalışmayı düşünürüm. esasen bir yapılanma da var. Olağan önceliğimiz şuan bu ligde kalmak.”