Domenec Torrent deklare etti! Barcelona planı, Arda Turan…

BOTR

Aktif Üye
10:40

UEFA Avrupa Ligi son 16 çeşidinde yarın akşam saat 20.45’te Nef Stadyumu’nda Barcelona ile 0-0’ın rövanşında kardşı karşıya gelecek olan Galatasaray’da teknik yönetici Domenec Torrent ve sarı kırmızılı futbolculardan Taylan Antalyalı basın toplantısında konuştu.

10:43

“İlk maçtaki gayretimizi gösterip âlâ bir sonuç almayı düşünüyoruz”

Basın toplantısında birinci vakit içinderda kelam alan Taylan Antalyalı, Barcelona’nın kaliteli bir orta alana sahip olduğunu belirterek, “Busquets ortalarında en deneyimlisi. Yarınki maç fazlaca değerli. Birinci maçtaki uğraşımızı gösterip düzgün bir sonuç almayı düşünüyoruz. Barcelona, dünyanın en kuvvetli gruplarından birisi. Avrupa Ligi’nde buraya kalan ekiplere bakarsanız hepsi kuvvetli takımlar. Barcelona’yı geçersek kalan rakipler de şiddetli olacak” dedi.

10:45

“Oynadığım durumdan memnunum”

27 yaşındaki futbolcu Galatasaray’daki 3. yılını geçirdiğini vurgulayarak, “Farklı konumlarda oynadım. Hatta forvet oynadığım maçlar da oldu. Nerede bakılırsav verilirse verilsin elimden geleni yapmak için savaşıyorum. Şu anda defansın önünde oynuyorum, durumumdan mutluyum.” sözlerini kullandı.

10:49

Torrent: “Normal olan bir hafta değildi”

Galatasaaray Teknik Yöneticisi Domenec Torrent, birinci vakit içinderda ligde Beşiktaş ile oynadıkları derbi müsabakasına değinerek, “Bizim için Beşiktaş maçı fazlaca değerliydi. Benim için bir maçı kazanmanın yolu bundan evvelki maçı kazanmaktır. Beşiktaş’a karşı kaybetseydik bana sorardınız; ‘niçin daha düzgün bir grupla oynamadınız?’ diye. Olağan olan bir hafta değildi oyuncularımız için, Beşiktaş maçında da oyuncularımız yorgundu. Barcelona maçından daha sonra İzmir’de idman yaptık, pazar günü geldik, pazartesi günü de maç yaptık” biçiminde konuştu.

10:51

“Bizle oynadıktan daha sonra ligde 4 attılar ona baksınlar”

İspanyol teknik adam, yarın Barcelona karşısında 90 dakika gayret etmek içn çalıştıklarını vurgulayarak, “Barcelona üzere kalitesi kuvvetli ekiplere karşı oynamak farklı bir şey. Biz de kazanmak için alanda olacağız. Türkiye’de Barcelona’yı tanımayan beşerler bizle oynadıktan daha sonra ligde 4 attılar ona baksınlar. Barcelona şu anda dünyanın en uygun 5 grubundan birisi” dedi.

11:11

“Sürpriz bir planım olacak”

Domenec Torrent, Barcelona maçıyla ilgili planları sorulması üzerine ise, “Tabii ki de sürpriz bir planım olacak. Beşiktaş maçında bekleri ileride oynatmak üzere bir fikrimiz yoktu. Ferdi olarak daha üstün bir gruba karşı oynayacağız. birlikte oyuna dikkat etmemiz gerekiyor. Bu manada başarılı olursak sonuç hoş olur. Dünyanın her grubu için geçerli, onlara karşı oynarken geride olmak zorundasınız” cevabını verdi.

10:58

“Barcelona için sıkıntı bir maç olması için uğraşacağız”

Domenec Torrent kelamlarını şu biçimde sürdürdü:

“Her vakit mümkünlük diye konuşmayı tercih ederim. Taraftarımız alanımızda bize epey yardımcı oluyor. Beşiktaş maçının son 15 dakikasında kadro zorlanırken çok yardımcı oldular. Yarın da kesinlikle bize epey dayanak olacaklar. Onlar yanımızda olunca daha da kuvvetli oluyoruz. Barcelona için sıkıntı bir maç olması için uğraşacağız. Başlangıçta güç olacaktır, devamında gol atma şanslarımız kesinlikle olacaktır. Barcelona’ya karşı birinci andan itibaren âlâ oynamanız gerekir, bilhassa kalecimizin. sonrasındasında birtakım fırsatlar bulacağımızı düşünüyorum.”

11:00

Arda Turan yok, Halil’in durumu bilinmeyen

‘Bizim taraftarımız epey kuvvetli. Biz taraftarımızın dayanağıyla güç anları atlatabiliyoruz. Onlara bu maçta da epeyce muhtaçlığımız var. Arda Turan sakat olduğu için takımda yok. Halil’in bir rahatsızlığı vardı, doktorumuzla konuştuktan daha sonra karar vereceğiz.’

11:03

“4-5 yıl daha burada olsam hayli hoş olur”

Şu anda Galatasaray’da epeyce keyifli olduğunu söz eden Torrent, “Önümüzdeki 4-5 yıl daha burada olsam epey hoş olur. Şu anda tek niyetim yarınki maçı kazanmak” halinde konuştu.

11:07

Cicaldau ve Morutan

Basın toplantısında yer alan bir Rumen gazetecinin Alexandru Cicaldau ve Morutan ile ilgili sorusuna ise İspanyol teknik yönetici, “Rumensin ve iki tane Rumen oyuncumuz hakkında bilgi almak istiyorsun ancak önümüzde hayli değerli bir maç var. 28 tane oyuncumuz var bizim, o isimler içinden tercih yapmam gerekiyor ve 5 kişiyi dışarıda bırakmam gerekiyor” karşılığını verdi.