Domenec Torrent’ten Kerem Aktürkoğlu yanıtı

BOTR

Aktif Üye
Harika Lig’in 33. hafta kapanış maçında Galatasaray Malatyaspor’u 2-0 mağlup ettiği maçın akabinde Domenec Torrent’ten Kerem Aktürkoğlu açıklaması geldi. Torrent “Las Vegas’ta olduğu üzere, saha içerisinde olan, saha içerisinde kalır.” dedi.

Las Vegas’ta olduğu üzere alanda olan alanda kalır

Torrent: “İlk yarı hayal kırıklığıydı. Birinci yarıda gördüğümüz şey, kabul edilebilir değildi. Oyuncularım zeki oldukları için devre içinde dediklerimi anladılar ve çabucak uyguladılar. Kerem her maçta kendine inanılmaz yük bindiren bir oyuncu. Onun için nasıl olduğunu sordum. kimi vakit oyuncular içinde konuşmalar gerçekleşiyor. Las Vegas’ta olduğu üzere alanda olan alanda kalır. Her oyuncu, kendini en güzel biçimde oynuyor olarak görmek ister. Ortada bir bu biçimde şeyler oluyor, futbolun kesimi. ‘Sakin ol, kadroya inanılmaz yardımcı oldun’ dedim” diyerek kelamlarını noktaladı.

Kerem Aktürkoğlu’ndan Torrent açıklaması

Kerem Aktürkoğlu saha kenarında Torrent ile yaşadığı diyalog ile ilgili “Büyüklerime ve hocalarıma asla terbiyesizlik yapmam. Ben esasen geçen hafta Fenerbahçe maçına da sakatlıktan tam güzelleşmeden çıktım. Bu maç da tıpkı biçimde. Ağrılarım vardı. İğneyle oynuyordum. Hocaya 70 dakika oynayabilirim demiştim. Ayağımı sordu. Yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim lakin hocamızla hiç bir sorunumuz yok. Alakamız yeterli. Orada dediğim üzere ayağımın durumunu sordu. Zira son şutu çekmemem gerekiyordu.” dedi.