Donnarumma’dan PSG idaresine rest: “Ya Keylor Navas ya ben”

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR – HABER

PSG’nin tecrübeli kalecisi Gianluigi Donnarumma, gelecek dönem daima alanda olmak istediğini söylemiş oldu.

Gianluigi Donnarumma memnun değil

Şampiyonlar Ligi’nde yaşanan hayal kırıklığına karşın Ligue 1’de şampiyonluğa epey yakın olan PSG’nin deneyimli kalecisi Gianluigi Donnarumma, Kosta Rikalı kalecisi Keylor Navas ile müddetini paylaşmaktan pek de keyifli olmadığını ortaya koydu.

Navas ile uygun bir ilgisi olduğunun altını çizen Donnarumma, buna karşın gelecek dönem kalenin tek sahibi olmak istiyor.

Ne söylendi?

Mauricio Pochettino’nun verdiği karar doğrultusunda bu dönem Navas ile şimdi eşit müddet alan Donnarumma, Fransız basınından Agence France-Press’e verdiği demeçte bu durumun gelecek dönem değişmesini beklediğini belirtti:

“PSG, bir seçim yapacak”

“Gelecek dönem Navas ile ikimizin PSG’de kalacağını düşünmüyorum. Kulüp ikimiz içinde bir seçim yapacak”

PSG, Donnarumma’yı mı yoksa Navas’ı mı seçecek?

Hem PSG idaresine tıpkı vakitte taraftarlara özetlemek gerekirse ya Navas ya ben bildirisi veren Donnarumma’nın bu açıklamalarının akabinde PSG idaresinin atacağı adımlar da merak konusu oldu.

EURO 2020’ye vurduğu damga daha sonrasında Milan’dan PSG’ye bedelsiz olarak transfer olan Donnarumma bu dönem 22 maçta forma giyerken, 35 yaşındaki Navas ise 23 maçta oynamıştı.