Drew Barrymore duygusal bir videoyla diziye geri dönme kararını savundu

anKeRcKO

Yeni Üye
Drew Barrymore, Hollywood yazarları ve aktörlerinin devam eden grevleri arasında yayına dönen tek talk-show sunucusu değil, ancak bir hafta içinde kararla ilgili eleştirilerin belki de en önemli hedefi haline geldi.

Cuma günü ise Instagram’da çarpıcı yazarlardan özür dileyen duygusal bir video yayınlayarak bu durumu ikiye katladı; bu yazarlardan bazıları “The Drew Barrymore Show”un bu hafta New York City’de çekimlerine devam ettiği stüdyonun dışında gösteri yaptı ve bunun sinyalini verdi. şimdilik geri dönmeye niyetimiz yok.

Barrymore videoda, “Gösteriye geri dönme kararım; insanların arkasına saklanmak istemedim, bu yüzden de saklanmayacağım” dedi. “Ve bunu çanlar ve ıslıklarla, reklamcılarla ve kurumsal söylemlerle süslemeyeceğim. Ben sadece orada duracağım ve sorumluluğu kabul edip üstleneceğim.

Amerika Yazarlar Birliği grevi sırasında şovunun dördüncü sezonunun çekimlerine başlamak üzere şov, üç sendika yazarı olmadan ve ilki Pazartesi günü yayınlanması planlanan yeni bölümlerin yeniden yayınlanacağı vaadiyle prodüksiyona geri döndü. üretim – grev kurallarını ihlal eden herhangi bir yazılı materyal içermeyecektir. Bu ayın başında yeni bölümleri yayınlanmaya başlayan “The View” da dahil olmak üzere sendika yazarlarının katıldığı diğer gündüz talk şovları da benzer bir yaklaşım benimsedi. “The Jennifer Hudson Show” ve “The Talk” da geri dönüş yapmayı planlayan diziler arasında yer alıyor.

“The Drew Barrymore Show”un yapımcılığını üstlenen CBS Media Ventures’tan Cuma günü yapılan açıklamada, Barrymore’un SAG-AFTRA üyesi olmasına rağmen aktörler sendikası da grevdeyken, Talk Show’da Ağ Yasası adı verilen ayrı bir anlaşma kapsamında çalıştığı belirtildi. İşçi huzursuzluğunun ortasında gösteriye ev sahipliği yapmasına izin verdi. Şirket, gösterinin üretime devam etmeye karar verirken çalışanlarını ve 150’den fazla kişiden oluşan mürettebatını dikkate aldığını ve gösterinin grev bitene kadar “tamamen senaryosuz” kalacağını söyledi.

Barrymore videosunda “Bunu yapmak istedim çünkü dediğim gibi bu benden daha büyük bir olay ve diğer insanların işleri tehlikede.” Ve bir pandemi sırasında canlı yayına başladığım için sadece bir Maket istedim. hassas zamanlarda insanlar için orada olan bir gösteri.

Şöyle devam etti: “Teraziyi tarttım ve düşündüm ki, eğer küresel bir salgın sırasında ve dünyanın 2020’de yaşadığı her şeye devam edebileceksek, bu bizi neden yoldan çeksin?”

Barrymore’a yönelik eleştirilerden bazıları, Mayıs ayında MTV Film ve TV Ödülleri’nin sunuculuğunu bırakma kararıyla ilgiliydi ve çarpıcı yazarlarla dayanışmayı ifade ediyordu.

Aktrisin özür dileyen, neredeyse acı dolu açıklaması, bu hafta haftalık HBO şovunun yeniden yayına gireceğini açıklayan Bill Maher’in açıklamalarıyla tezat oluşturuyordu. açık ve net söylemek“Beş ay oldu ve insanları işe geri döndürmenin zamanı geldi.”

Son günlerde Barrymore’un kararına yönelik tepkiler artarken, Ulusal Kitap Vakfı, Kasım ayında Ulusal Kitap Ödülleri töreninin sunucusu olan oyuncuyu, yayına dönme kararını eleştirenler arasında çok sayıda tanınmış yazarın da yer almasının ardından kovdu.

Barrymore Cuma günkü videoda “Sadece bir ayağımı diğerinin önüne koymak ve dünyada neler olup bittiğine bakmaksızın insanların var olduğu bir gösteri yapmak istiyorum” dedi.