Elen Musk Manchester United’ı satın mı alıyor! Paylaşımı olay oldu

BOTR

Aktif Üye
Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk’ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım futbol dünyasında bomba tesiri yaptı.

“Manchester United’ı satın alıyorum”

Elon Musk, yaptığı paylaşımda “Açıkçası, Cumhuriyetçi Parti’nin sol, Demokrat Parti’nin sağ kısmını destekliyorum! Ayrıyeten Manchester United’ı satın alıyorum, rica ederim” dedi.

Şaka yapmış

Musk’ın bu paylaşımı kısa müddette binlerce beğeni alırken, ünlü iş insanı bir kullanıcı tarafınca kulübü satın alma konusunda önemli olup olmadığı sorulduğunda ise, “Hayır, bu Twitter’da uzun müddettir devam eden bir latife. Rastgele bir spor kadrosu satın almıyorum” dedi.

Dünyanın en bedelli 3. kulübü

Forbes’ın, bu yılki yıllık sıralamasında, Manchester United’ı, Real Madrid ve Barcelona’nın akabinde 4,6 milyar dolar bedelinde dünyanın en kıymetli üçüncü futbol kulübü olarak derecelendirdi. Kimi Manchester United taraftarları, daha evvel Musk’ı Twitter yerine kulübü satın almaya çağırmıştı.

Twitter’ı satın almaktan vazgeçmişti

Elon Musk, toplumsal medya platformu Twitter’ı yaklaşık 44 milyar dolara satın almak için muahedeye varmış lakin 8 Temmuz’da birden çok kararının ihlalini münasebet göstererek muahedeyi feshettiğini açıklamıştı.