BOTR
Aktif Üye
Fenerbahçe’nin eski golcülerinden Emmanuel Emenike, kısa müddet evvel kendisine ilişkin toplumsal medya hesabından hastanede yatar vaziyette olduğu bir görüntü paylaşmıştı. Emenike, hastanede olmasının niçinini açıklamamıştı.
“Kalbim artık taşıyamıyor”
Kolunda serim olduğu gözüken Emenike görüntüde, “Allah’ım beni koru. Acı bana, daha fazlasını kalbim artık taşıyamıyor” tabirlerini kullandı.
Paylaşımı kaldırdı
Hastalığına ait rastgele bir şey söylemeyen eski futbolcu, sonrasındasında pek epey hayranın ve arkadaşının geçmiş olsun dileklerinde bulunduğu paylaşımını kaldırdı.
Futbolcu arkadaşlarında takviye geldi
Bu paylaşımın akabinde Emenike’ye arkadaşları dayanak çıktı. Futbolu bırakmasına rağmen halihazırda Nijerya ulusal grubunun en golcü ismi olan Emenike’ye, bir devir Fenerbahçe’de de forma giyen Okocha olmak üzere ünlü futbolcular takviye oldu.
Emenike’ye arkadaşlarından gelen bildiriler şu biçimde:
Austin ‘Jay-Jay’ Okocha: “Çabuk güzelleş. Geçmiş olsun Nwanne.”
Nwankwo Kanu: “Geçmiş olsun kardeşim. Allah yardımcın olsun.”
Ogenyi Onazi ise “Geçmiş olsun Kral”
“Kalbim artık taşıyamıyor”
Kolunda serim olduğu gözüken Emenike görüntüde, “Allah’ım beni koru. Acı bana, daha fazlasını kalbim artık taşıyamıyor” tabirlerini kullandı.
Paylaşımı kaldırdı
Hastalığına ait rastgele bir şey söylemeyen eski futbolcu, sonrasındasında pek epey hayranın ve arkadaşının geçmiş olsun dileklerinde bulunduğu paylaşımını kaldırdı.
Futbolcu arkadaşlarında takviye geldi
Bu paylaşımın akabinde Emenike’ye arkadaşları dayanak çıktı. Futbolu bırakmasına rağmen halihazırda Nijerya ulusal grubunun en golcü ismi olan Emenike’ye, bir devir Fenerbahçe’de de forma giyen Okocha olmak üzere ünlü futbolcular takviye oldu.
Emenike’ye arkadaşlarından gelen bildiriler şu biçimde:
Austin ‘Jay-Jay’ Okocha: “Çabuk güzelleş. Geçmiş olsun Nwanne.”
Nwankwo Kanu: “Geçmiş olsun kardeşim. Allah yardımcın olsun.”
Ogenyi Onazi ise “Geçmiş olsun Kral”