Erick Pulgar ve Halil Dervişoğlu’ndan Yeni Malatyaspor açıklaması

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR – HABER

Spor Toto Harika Lig’in 33. hafta kapanış maçında Galatasaray, ligden düşmesi mutlaklaşan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’u 2-0 mağlup etti ve meskeninde üst üste 4. maçını kazandı.

Müsabaka daha sonrası Galatasaray’da Erick Pulgar ve Halil Dervişoğlu açıklamalarda bulundu

“Sonuç fazlaca daha farklı olurdu”

Müsabakada ekibinin ikinci golünü kaydeden Halil Dervişoğlu “İlk yarı fazlaca sıradan top kaybettik bu yüzden epey kontra atak yedik. Ancak ikinci yarı bunu değiştirdik. Topları daha âlâ kullandık. Daha fazlaca duruma girdik. Birkaç tane daha durumu gole çevirseydik sonuç epey daha farklı olurdu. ” tabirlerini kullandı.

Halil Dervişoğlu: “Geleceğimle ilgili şu an bir niyetim yok”

Galatasaray’ın dönem başında Brentford’tan kiralık olarak takımına kattığı Halil Dervişoğlu “Buradaki geleceğimle ilgili şu an bir niyetim yok. Berbat bir dönem geçirdik. Şu anda kalan maçları kazanmayı düşünüyoruz. Bütün konsantrasyonum o istikamette.” dedi.

Galatasaray’a devre içinde Fiorentina’dan gelen Şilili oyuncu Pulgar ise maç sonu şu biçimde konuştu:

“Geleceğim hakkında sonucu ben vermiyorum”

“Maçın birinci dakikaları biraz karmaşık başladı, kalemizde hayli fazla kontratak gördük. Bu tip ekiplere daha düzgün çalışmamız lazım. Alanda olmak bana inanç verdi. Daha fazla oynamak isterim. Geleceğim hakkında sonucu ben vermiyorum, bu sonucu verecek olanlar var. Neler olacağını goreceğiz.”