Fenerbahçe-Galatasaray Derbisinden daha sonra Osayi’den Kerem Açıklaması

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR HABER

Spor Toto Muhteşem Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Kadıköy’de oynanan derbiyi Sarı-Lacivertliler 2-0 kazanmayı başardı. Maçın akabinde Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu Osayi-Samuel, açıklamalarda bulundu. Samuel, Galatasaray’ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu’ndan övgüyle bahsetti.

“Öz itimadımız yerinde”

Osayi-Samuel, yaptığı basın açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Biz yeterli bir grubuz, öz inancımız yerinde. Son maçlarda uygun performans sergiliyorduk. Bunun da bilincindeydik. Bizim için bu maç, tıpkı performansı göstermemiz gereken bir başka maçtı.”

“Maçın birinci dakikasından son dakikasına kadar bütün ekip arkadaşlarım elinden gelenin en uygununu yaptı. Taraftarlarımız inanılmazdı. Gereksinimimiz olan ekstra gücü bize sağladılar. Bizim için hoş bir gündü.”

“Bugün Kerem Aktürkoğlu’na karşı oynadım”

“Hocamız benden özelliklerimi çekinmeden göstermemi istiyor. ötürüsıyla konumum sağ bek olsa da benim için farklı bir durum değil. Bugün Kerem Aktürkoğlu’na karşı oynadım, kendisi sahiden çok düzgün bir oyuncu. Ortamızda epeyce âlâ bir çaba oldu.”

“Her vakit son bölgede final pasını en yeterli biçimde yapmaya çalışıyorum. Bugün de şanslıyım ki bu türlü oldu. Hem benim tıpkı vakitte kadro için güzel bir gündü”

“Kendimi hala ofansif bir oyuncu olarak görüyorum”

“Ben hala kendimi ofansif bir oyuncu olarak görüyorum. Genç yaşlardan itibaren oynadığım tarz bu. Farklı konumlarda oynamak da her vakit hoş. Hocamız benim oradaki performansımdan mutlu ki beni sağ bek olarak oynatıyor. Ben de bu durumdan şikayetçi olamam. Benim için değerli olan ekibime katkı sağlayabilmek. Keyif alıyorum, benim için en değerli şey bu.”

“Çok hoş bir atmosfer vardı”

“Evimizde oynadığımız her maç, benim hafızamda daha fazla iz bırakıyor. Oynadığımız her maçta daha gürültülü bir taraftar kitlesiyle karşılaşıyoruz. Bugün hayli hoş bir atmosfer vardı. Birinci geldiğim andan itibaren yeni ve çılgın şeylerle karşılaşıyorum. Bugün de taraftarın kıymetli bir tesiri oldu. Maç sonunda da herkes epeyce memnundu. Bizim hedefimiz da bu. Bunun için savaşıyoruz”