Fenerbahçe, Kaan Ayhan İle Muahedeye Vardı | Transfer Haberleri

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR-HABER

Bu dönem hem Muhteşem Lig’de tıpkı vakitte UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna emin adımlarla devam eden Fenerbahçe, savunmasını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

“2 stoperden biri sakatlanırsa ne yapacağımı bilmiyorum”

Teknik Yönetici Jorge Jesus da, İstanbulspor’u 5-2 mağlup ettikleri müsabaka daha sonrası, “Elimizde 2 stoper var yalnızca. Attila bugüne kadar tüm maçlarda oynadı, oyundan çıkmadı ve sakatlık hududunda oynuyor. Lige orta verildiğinde ulusal ekibe gidecek ve sonda oynamaya devam edecek. O olağanın haricinde bir atlet. Fizikî manada epeyce güzel, rastgele bir sakatlık yaşamadı. Onunda oynamaktan diğer bahtı yok. Orta saha ve ön bölgede fazlaca fazla opsiyon var, rotasyon yapabiliyoruz lakin art bölge için birebir şeyi söyleyemem. Sakatlıkların ne vakit döneceğini tam net bilmiyoruz. 2 stoperden biri sakatlanırsa ne yapacağımı bilmiyorum, tahminen ben oynarım” sözlerini kullanmıştı.

Kaan Ayhan gündeme gelmişti

Ocak ayında takımını güçlendirmek için harekete geçen Sarı-lacivertli ekip, İtalya Serie A Ligi gruplarından Sassuolo forması giyen Kaan Ayhan’ı gündemine almıştı.

Anlaşmaya varıldı iddiası

Todo Fichajes sitesinde yer alan habere nazaran; Fenerbahçe’nin, Kaan Ayhan’ın satın alma opsiyonlu kiralık transferi için Sassuolo ile mutabakata vardığı açıklandı.

Satın alma opsiyonu 5-6 milyon Euro

Haberde, dönem sonunda ulusal futbolcunun satın alma opsiyonunun ise 5 ila 6 milyon Euro içinde olduğu söz edildi.

Bu sezonki performansı

Kulübüyle olan kontratı 2024 yılına kadar devam eden 27 yaşındaki savunma oyuncusu, bu dönem oynadığı 9 maçta 1 gol kaydetti.