Fenerbahçe’de 2. Lig’den transferi edilen Crespo ve Serdar Dursun yıldızlaştı

BOTR

Aktif Üye
Dönem başında her ne kadar bu karar eleştirilse de gelinen noktada yapılan atakların doğruluğu kanıtlandı.

Milliyet’te yer alan habere bakılırsa; Serdar Dursun ve Miguel Crespo, yakaladıkları başarılarla transferin en değerli isimleri oldu. Biri golleriyle başkası ise orta alandaki futboluyla alkışları topladı.

2. Lig’den gelip ekibin değişmezi oldular

Almanya Bundesliga 2’den gelen Serdar Dursun ve geçen dönem Portekiz 2. Ligi’nde oynayan Crespo, Birinci olarak daha epeyce yedek kulübesine destek üzere gözükseler de birinci 11’in değişilmez isimleri haline geldi.

Osayi ve Ferdi’de 2. Lig’den transfer edildi

Ayrıyeten Osayi-Samuel de İngiltere’den Championship’ten transfer edilmişti, artık sağ bekin vazgeçilmezi oldu. 2018’de NEC Nijmegen, Hollanda’da 2. Lig’de iken alınan Ferdi Kadıoğlu da şu an grubun yıldızı.

Serdar Dursun’dan 13 gollük katkı

Serdar Dursun bu dönem ligde 13 gol atarak dikkatleri toplamayı başardı. Crespo ise sakatlanana kadar ekibin en güzellerinden biri olarak taraftarların sevgilisi haline geldi. İki yıldız da gelecek dönem takımda olacak.

‘Gol krallığını isterim’

Fenerbahçe’nin başarılı forveti Serdar Dursun, gol krallığı maksadından bahsetti. Serdar, “4 maç var. Gol Hükümdarı olma talihi yüksek yaklaşık 7-8 kişi var. her insanın amacı tıpkı. Son dönemde ben de dahil herkes Gol Krallığını kovalayacaktır. Geçen sene gol hükümdarı olmuştum. Bu sene de olabilirim. Kadrom düzgün oynarsa, ceza alanına toplar gelirse, ben de oynarsam, sakatlık şayet olmazsa Gol Hükümdarı olmak isterim. Attığım en özel gol, birinci golüm. Kaç yıl bekledim bu hayali” dedi.