Fenerbahçe’de Diego Rossi Açıklama Yaptı

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe’nin başarılı futbolcularından Diego Rossi, FB TV’nin canlı yayın konuğu oldu. Günün Röportajı’nda konuşan Rossi, Fenerbahçe’ye transfer süreci, geçtiğimiz günlerde imzaladığı kontrat ve adaptasyon süreci hakkında konuştu.

“Sezonun son periyodu güç olacak”

Rossi canlı yayında şu tabirleri kullandı: “Şu anda düzgün bir devirden geçiyoruz. Kazandığımız maçlar hem moralleri yükseltiyor tıpkı vakitte beklentileri. Dönemin son periyodu sıkıntı olacak. Belirleyici bir periyot olduğu için zorlaşacak. Önümüzdeki tüm maçları kazanmak istiyoruz.”

“Adaptasyon sürecimin çabuk bittiğini düşünüyorum”

“Her oyuncu oynadığı vakit performansını üste çekebiliyor. Oynadığım her vakit kadroya en düzgününü vermeye çalışıyorum. Umarım ben oynamaya, kadro da kazanmaya devam eder. Her ülkenin kendine has özellikleri var. Türkiye ile Uruguay’ın benzeri özellikleri olduğu için adaptasyon sürecimin çabuk bittiğini düşünüyorum.”

“Kaleye yakın olmayı seviyorum”

“Benim oyun üslubum biraz daha dikine oynamaya yönelik. Kaleye yakın olmayı seviyorum. Grubun güzel olması futbolcular için fazlaca kıymetlidir. Aldığımız sonuçların da tesiriyle içeride hayli yeterli bir ortam var şu anda. Tıpkı lisanı konuşmanın değeri olağan ki büyük fakat gruptaki birden fazla oyuncu İngilizce biliyor. O yüzden herkes birbiriyle anlaşabiliyor.”