Galatasaray’da Emre Kılınç, Berkan Kutlu ve Victor Nelsson’dan Açıklama

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR HABER

Spor Toto Muhteşem Lig’in 34. haftasında Altay ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Güçlü çabayı Galatasaray 1-0 kazandı. Sarı-Kırmızılılar’da Emre Kılınç, Berkan Kutlu ve Victor Nelsson açıklamalarda bulundu.

Berkan Kutlu: “Savaştık ve kazandık”

Müsabakanın akabinde kameralar karşısına geçen Berkan Kutlu şunları söylemiş oldu: “Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum epeyce sıkıntı bir maç oldu. Altay’ı da tebrik ederim. Savaştık ve kazandık.”

“Performansımdan şad değilim”

“Sezona yeterli başlayamadık. Performansımdan epeyce şad değilim. Bu toplulukta ne kadar büyük beklentiler olduğunu biliyorum. vakit içinde kendimi toparladım. Beklenen Berkan’ı gösteremediğimin farkındayım.”

Nelsson: “Bugün atamadık”

Başarılı stoper Victor Nelsson, şöyleki konuştu: “İlk yarıda âlâ top oynadık, erken bir gol attık. Birinci yarıda fırsatlar bulduk golleri atabilirdik. Bu futbol. kimi vakit gol atabilirsiniz kimi vakit atamazsınız. Bugün atamadık. İkinci yarı çaba şiddeti arttı lakin rahat oynadık. Önlemli oynadık ve gol yemedik. 3 puanı aldık ve İstanbul’a dönüyoruz.”

“Onlarla aramda özel bir bağ var”

“Çok özel bir taraftarımız var. Galatasaray taraftarı inanılmaz. Güzel vaktimizde da berbat vaktimizde da bize dayanak oldular. Oyuncular olarak kazanılmadığında kederlerini anlıyoruz. Grup olarak bize hayli âlâ dayanak oldular. Onlarla aramda özel bir bağ olduğunu düşünüyorum.”

Emre Kılınç: “Düşme sınırındaki gruplarla oynamak zor”

Emre Kılınç ise “Buraya epey konsantre geldik. Düşme çizgisindeki ekiplere karşı oynamak zordur. Barcelona maçından bile güç olabilir.” tabirlerini kullandı.