Galatasaray’da lider adayları Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu, açıklamalarda bulundu

BOTR

Aktif Üye
15:10

Galatasaray’a mahkemenin genel şuraya önlem koymasıyla iptal edilen olağanüstü seçimli genel şurada lider adayı olan Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu Nef Stadı’nda lider Burak Elmas ile gerçekleştirdikleri kıymetlendirme toplantısının akabinde basın açıklaması yaptı.

Öztürk ve Hamamcıoğlu’nun açıklamaları şöyleki:

15:05

Eşref Hamamcıoğlu: “Seçime 3. bir aday yetiştirilmeye çalışılıyor”

“Galatasaray’da kesinlikle seçim yapılması gerektiğine inanıyoruz. 21-28 Mayıs tarihleri içinde seçim sonucu alınmasını topluluk ismine temenni ediyorum. Benim üçüncü adayla ilgili ne bilgim ne de alakam var. İddiam üçüncü aday çıkacaktır. Türkiye’de demokrasinin en hoş örneklerinden biri olan Galatasaray topluluğuna müdahale edilmiştir. bir evvelki seçim sürecinde de olduğu üzere, 3. bir aday yetiştirilmeye çalışılıyor diye iddia ediyorum.

15:07

Metin Öztürk: Burak Elmas istifa etmeyeceğini kesin bir lisanla söz etti

“Burak Elmas istifa etmeyeceğini kesin bir lisanla tabir etti. Bir karar alacağım dedi. Ali Sami Yen’in koltuğunda oturan bir lidere güvenmek zorundasınız. Lider tarihi bize bıraktı. Biz de 28 Mayıs olarak tarihi netleştirdik. Seçimin 28 Mayıs’ta yapılması konusunda iki lider adayı mutabık kaldı. Burak Elmas buna uyacağını söylemiş oldu lakin fiili bir durum içine de girmedi. Hala top ortada dönüyor. Burak Elmas kesin bir lisanla istifa etmeyeceğini söylemiş oldu. Ali Sami Yen’in koltuğunda oturan bir lider gereğini yapar.”