Galatasaray’ın eski genel sekreteri Köksal Ünlü Torrent’i bombaladı

BOTR

Aktif Üye
Spor Toto Muhteşem Lig’in 33. haftasında Galatasaray, kendi alanında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’u Babel ve Halil Dervişoğlu’nun golleriyle 2-0 mağlup etti.

Köksal Ünlü’den Torrent eleştirisi

Galatasaray’ın eski genel sekreteri Köksal Ünlü maçın akabinde Twitter üzerinden Domenec Torrent için sert bir tenkit paylaşımı yaptı. Köksal Ünlü: “İnanılır üzere değil. Yardımcı antrenör takımından mevzuya dahil edilen Torrent, Galatasaray’ın teknik yöneticisi ve bir yıl daha sözleşmesi var. Yazık, epeyce yazık.”

Ünlü Burak Elmas idaresinden istifa etmişti

Köksal Ünlü Galatasaray’da Burak Elmas başkanlığındaki idare konseyinde yer almış lakin idarede yaşanan krizin akabinde istifa etmişti. İdarede genel sekreter nazaranvi üstüne alan Köksal Ünlü o devir Rezan Epözdemir’in akabinde istifasını vermişti.

Meşhur’un istifa dilekçesi

16 Aralık 2021 tarihinde Köksal Ünlü, yaptığı açıklamayla istifa öne sürülen nedeninin idare konseyi ortasında yaşadığı idari, sportif ve iktisadi derin fikir ayrılıkları ve uyuşmazlıklar olduğunu tabir etti.

Ünlü, “22 Haziran 2021’den bugüne onur ve onur duyarak sürdürdüğüm Galatasaray Spor Kulübü İdare Şurası Üyeliği ve Genel Sekreterlik bakılırsavlerimden kendi irademle istifa etmiş bulunuyorum. İstifa münasebetim; son periyotta İdare Konseyi ortasında yaşamakta olduğum idari, sportif ve iktisadi derin fikir ayrılıkları ve uyuşmazlıklardır. Sarı-kırmızı renklere gönül vermiş her insanın bilmesini isterim ki 6 ay boyunca vazifemi Galatasaray’a yakışan biçimde ifa ettim ve bence kimi vakit bu biçimde bir istifa da Galatasaray’a hizmettir. Çocukluk aşkıma olan sevdam yaşadığım surece baki kalacak. Liderimiz ve İdare Şurası’na sonsuz muvaffakiyetler dilerim. Saygılarımla” tabirlerini kullandı.