Geç gece geç saatlere hoş geldiniz, bir önceki gecenin öne çıkmasına genel bir bakış, birlikte uyuyabileceğiniz – ve komediyi görmek için ödeme yapılabilir. İşte Şu anda Netflix'te En İyi 50 Film.
Savaş planları mı yoksa kapalı mı?
Atlantik Çarşamba günü, Sinyal Grubu'nun sohbetinden daha fazla materyal yayınladı ve Savunma Bakanı Pete Hegseth ve diğer memurlar, Atlantik yayıncısının gruba eklendiğini bilmeden Yemen'e yaklaşan bir saldırıyı tartıştı.
Jimmy Kimmel buna “oops” dedi, bu metin zincirini kim ekledim? “Dünyayı duydum.” Başkan Trump ve hükümetindeki diğerleri sohbette paylaşılan ayrıntıların “savaş planları” olduğunu reddetti.
Çarşamba günü Cenaze Planlaması bölümünde John Mulaney, konuklarına “All's Live” Pete Davidson, Luenell ve Henry Winkler'e kameranın önünde pratik yapmaya meydan okudu.
Perşembe akşamı ne bekliyoruz
Bill Murray yeni filmi “The Friend” i “The Daily Show” da tartışacak.
Buna da bir göz atın
“Maria Olmak”, “Paris'teki Son Tango” nun çekimleri sırasında Marlon Brando ile yapılan hayatının geri kalanında zulüm gören aktris Maria Schneider hakkında yeni bir film.
Savaş planları mı yoksa kapalı mı?
Atlantik Çarşamba günü, Sinyal Grubu'nun sohbetinden daha fazla materyal yayınladı ve Savunma Bakanı Pete Hegseth ve diğer memurlar, Atlantik yayıncısının gruba eklendiğini bilmeden Yemen'e yaklaşan bir saldırıyı tartıştı.
Jimmy Kimmel buna “oops” dedi, bu metin zincirini kim ekledim? “Dünyayı duydum.” Başkan Trump ve hükümetindeki diğerleri sohbette paylaşılan ayrıntıların “savaş planları” olduğunu reddetti.
“Bakalım.” F-18'ler başlıyor. ” “Terörist.” – Jimmy Kimmel
Gözlemlenmeye değer parçalar gözlemlenir“Grup sohbetinin en aşağılayıcı kısmı, bazı kısa mesajların yeşil olmasıdır. Bir Android var mı? Bunun Vance olduğunu biliyorsunuz.” – Jimmy Fallon
Diyerek şöyle devam etti: “Bu arada Trump, bu skandalı ortadan kaldırmak için hangi skandalın tanıtacağına karar vermek için bugün bir acil durum toplantısı düzenledi.” – Jimmy Fallon
Çarşamba günü Cenaze Planlaması bölümünde John Mulaney, konuklarına “All's Live” Pete Davidson, Luenell ve Henry Winkler'e kameranın önünde pratik yapmaya meydan okudu.
Perşembe akşamı ne bekliyoruz
Bill Murray yeni filmi “The Friend” i “The Daily Show” da tartışacak.
Buna da bir göz atın
“Maria Olmak”, “Paris'teki Son Tango” nun çekimleri sırasında Marlon Brando ile yapılan hayatının geri kalanında zulüm gören aktris Maria Schneider hakkında yeni bir film.