Geç gece geç saatlere hoş geldiniz, bir önceki gecenin öne çıkmasına genel bir bakış, birlikte uyuyabileceğiniz – ve komediyi görmek için ödeme yapılabilir. İşte Şu anda Netflix'te En İyi 50 Film.
“Depolama Stokları, Kızamık Yüksek”
Wall Street, Başkan Trump'ın tarifelerinin durgunluğa yol açabileceğini göz ardı etme fırsatını reddettikten sonra Pazartesi günü 2025'in en kötü gününü geçirdi.
Stephen Colbert, Pazar günü Pazar günü Pazar günü Pazar günü günün gündeme getirilebileceğini söyledi.
New York'tan eski Vali Andrew Cuomo, Cumartesi günü “Hab Is Var INTS Haberleri Var” hakkındaki “yalancı” segmentinin konusuydu.
Salı akşamı ne bekliyoruz
Drag sanatçısı Trixie Mattel “Gece Yarısı” nda görünür.
Buna da bir göz atın
“Depolama Stokları, Kızamık Yüksek”
Wall Street, Başkan Trump'ın tarifelerinin durgunluğa yol açabileceğini göz ardı etme fırsatını reddettikten sonra Pazartesi günü 2025'in en kötü gününü geçirdi.
Stephen Colbert, Pazar günü Pazar günü Pazar günü Pazar günü günün gündeme getirilebileceğini söyledi.
“Dow Jones 890 puan düşürdü. Şimdi çok fazla finansal jargon bilmiyorum, ama diyelim ki 401'iniz 'K' değil, ama sadece 401'inizin “K” olmadığını söyleyelim. – Stephen Colbert
Gözlemlenmeye değer parçalar gözlemlenir“İleri gittik. Bir şey çekmiş olabilirdim. Ama işlerin nasıl gittiğini düşündüğünüzde, her neyse bir saate yakın olduğu için hiç minnettar olmadım. ” – Stephen Colbert
“İlerliyoruz, geri dönüyoruz. Bir Christopher Nolan filminde yaşamak gibi ve Matt Damon onların içinde – bunun bir kısmını istemiyorum. ” – Jimmy Kimmel
New York'tan eski Vali Andrew Cuomo, Cumartesi günü “Hab Is Var INTS Haberleri Var” hakkındaki “yalancı” segmentinin konusuydu.
Salı akşamı ne bekliyoruz
Drag sanatçısı Trixie Mattel “Gece Yarısı” nda görünür.
Buna da bir göz atın