Gecenin geç saatlerinde ev sahipleri çıkarken Kevin McCarthy’yi kızarttı

anKeRcKO

Yeni Üye
Dün gecenin sizi uyutacak ve bize komedi izlememiz için para kazandıracak önemli anlarının özeti olan Best of Late Night’a hoş geldiniz. Burada Şu anda Netflix’teki en iyi 50 film.

“McCarthy Duruşmaları”

Kevin McCarthy, sadece dokuz ay görev yaptıktan sonra Salı günü Temsilciler Meclisi başkanlığından görevden alındı. Oylama, gece geç saatlerde yapılan ev sahiplerinin öğleden sonraki kayıtlar sırasında konuyu tartışması için tam zamanında geldi.

Jimmy Fallon, “Dokuz ay mı? Bir süredir Phish konserlerine gidiyorum” diye şaka yaptı.

“Ve eminim ki McCarthy duruşmalarını sevdiğimi söylerken bunu bağlamın dışına çıkarmak istemiyorum.” – STEPHEN COLBERT

En Güçlü Delici Hatlar (Late Night Edition’ın Düşük Puanlı Creep’leri)

“Adil olmak gerekirse onunla gerçekten tartışamazsınız; adam kesinlikle yeteneksiz ve kaybeden rakipleri tanıyor. Aslında o ikisinin babasıydı.” — JIMMY KIMMEL, Donald Trump’ın Truth Social gönderilerinde gece geç saatlerde “gece televizyonunun düşük reytingli CREEPS’lerine” ve “gerçek zavallılara” ev sahipliği yaptığını söylüyor.

“Bu, zavallı bir adamdan geliyor; sırf onu aldatmaya devam edebilmek için eski karısını golf sahasına gömdü.” -JİMMY KİMMEL

“İzlediğiniz için teşekkür ederim efendim. Ama şaşırmadım. O 77 yaşında beyaz bir adam; tabii ki CBS izliyor.” – STEPHEN COLBERT

“Ama bir sorum var: ‘Düşük reytingli gece korkuları’ mı? Orijinal podcast başlığımızı nasıl anladı?” – STEPHEN COLBERT
Görmeye değer ne

Amber Ruffin ve Jenny Hagel, bu sefer siyah Barbie’ler ve lezbiyen şarap barlarıyla ilgili başka bir “Seth’in Anlatamayacağı Şakalar” bölümü için Salı günü “Geç Gece”ye geri döndüler.

Çarşamba akşamı heyecanla beklediğimiz şey

Stand-up komedyeni ve aktris Wanda Sykes Çarşamba günü “Jimmy Kimmel Live” programında yer alacak.

Bunu da kontrol edin