Göztepe Teknik Yöneticisi Stjepan Tomas Açıklama Yaptı

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR HABER

Spor Toto Muhteşem Lig’in 34. haftasında Gaziantep FK ile Göztepe karşı karşıya geldi. Göztepe için Üstün Lig’e tutunma yolunda hayati değere sahip maç 1-1 birliktelikle bitmiş oldu. 3 puan harici hiç bir kararın yaramadığı İzmir grubu TFF 1. Lig’e düşerken, maçın son dakikalarında yaşanan centilmenlik örnekleri damga vurdu.

“Belki fair-play değildi dediler”

Maçtan daha sonra Göztepe teknik yöneticisi Stjepan Tomas şunları söylemiş oldu: “O anda ben döndüm o durumu hiç görmedim. Oyucular geldi, tahminen fair-play değildi dediler ve o denli karar aldılar. Çok fazla yorum yapmak istemiyorum o anda. Maalesef fazlaca üzgünüz. Maça berbat başladık, daha sonra oyunun denetimi bizdeydi. Durumlar bulduk fakat atamadık. Atsaydık maçı daha evvel bitirebilirdik. Üzgünüz.”

“Yöneticiler ve ben devam dedim”

“sonucu ben vermedim. Ayıp oldu denildi. Üstte bizim yöneticiler söylemiş oldu, ben de dedim devam edebilirsin diye. Lakin alanda oyuncular karar verdi. Ben konumu tam görmedim.”

“O kaos ortasında onlar da…”

Gaziantep FK’nın penaltıyı bilerek dışarı atması hakkında yorum yapan teknik yönetici Stjepan Tomas, O kaos ortasında onlar da penaltı için o denli bir karar aldı.” sözlerini kullandı.