Hataysporlu Saba Lobjanidze’den Fenerbahçe İçin Transfer Açıklaması

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR HABER

Spor Toto Üstün Lig takımı Atakaş Hatayspor’da forma giyen Gürcü kanat oyuncusu Saba Lobjanidze, ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu.

Hatayspor’daki performansını pahalandıran Saba Lobjanidze, Fenerbahçe argümanlarına karşılık verdi.

“Hedefim her vakit daha uygununu yapmak”

Hatayspor’da performansını kıymetlendiren Saba Lobjanidze, “İyi sayılarım var. Gruba yararlı bir futbolcu olduğumu düşünüyorum. Her vakit daha güzelini yapmayı hedefliyorum ve başardıklarımla övünmek yerine üzerine koymaya çalışıyorum. Her maça farklı başka hazırlanıp yapabildiğimin en düzgününü yapmaya, kendimi zorlamaya çalışıyorum. Attığım gollerin yahut yaptığım asistlerin kâfi olduğunu asla düşünmem.” dedi.

“F. Bahçe’nin benimle ilgilenmesi gururumu okşadı”

Fenerbahçe argümanlarını da yanıtlayan Gürcü oyuncu, “Haberleri ben de gördüm. Âlâ bir futbolcu haline geldiğinizde sizinle ilgilenen epey kulüp oluyor. Fenerbahçe üzere büyük bir kulübün benimle ilgilenmesi gururumu okşadı. Orada oynamak benim için bir hayal olur lakin ortada resmi bir teklifin olmadığını söyleyebilirim.” sözlerini kullandı.

35 maçta 17 gole katkı

Hatayspor’la mukavelesi Haziran 2024’te bitecek olan 27 yaşındaki sağ kanat, bu dönem Güney takımında 35 maçta forma giydi ve 8 gol ile 9 asist yaptı.