Hüseyin Eroğlu: “En Büyük Maksadım Almanya’da Çalışmak”

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR HABER

Altınordu’yu ligde tutmayı başaran teknik yönetici Hüseyin Eroğlu, Radyospor’da yayınlanan Üçleme programında Nazım Türknas ve Volkan Yılmaz’ın konuğu oldu. Gündeme ve Altınordu’ya dair değerli açıklamalarda bulunan Eroğlu’nun konuşmalarından ayrıntılar…

“Altınordu bu fikstürkden çıkamaz diyorlardı”

Deneyimli teknik yönetici Hüseyin Eroğlu, ekibin ligde kalış sürecini şöyle aktardı: “Geçen sene epey değerli bir final oynadık ve kaybettik. Dönem başında makûs bir giriş olmuş oldu haliyle. Birinci yarının sonuna hakikat bir çıkış yakalasak da ikinci yarının başında 7 maçlık kazanamama serisinin içerisinde bulduk kendimizi fakat bu süreçte sakatlarımız da vardı. Akabinde ise biliyorsunuz biz bütçeye bakılırsa kurulan ve her yıl değişim gösteren bir takıma sahibiz. O denli ki grup da alışınca hayli kritik maçlarda güçlü rakiplerimize karşı galibiyet aldık. Herkes fikstüre baktığında Altınordu’nun bu fikstürden çıkması imkansız, puan bile alamazlar diyordu. Biz ise hayli güzel maçlar çıkararak o fikstürden çıktık.”

“Ligi Kocaelispor maçında bitirebilirdik!”

2-2 birliktee kaldıkları Kocaelispor müsabakasında yedikleri gol hakkında da konuşan Eroğlu, “Kalecimiz Ali Emre, Kocaelispor maçında hakem bayrak kaldırdı diye oraya baktı. Natürel ki hakem ihtarda bulunabilirdi tahminen lakin oyuncu kardeşimizin kusurundan kaynaklanan bir durum oldu. Tahminen orada kazansak ligi epeyce daha erken bitirebilirdik. Aslında ordaki atmosferden kolay kolay çıkmak mümkün değildi ancak biz zoru başarmış olduk” dedi.

“Ders çıkarmalıyız”

Altınordu Teknik yöneticisi konuşmasına şu biçimde devam etti: “Ne olursa olsun buralar, bu sıralama Altınordu’ya yakışmıyor. Her sene bu lig zorlaşıyor ve uzunluğu uzuyor. Muhteşem Lig ayarında ekipler geliyor. Biz bunlardan ders alıp, ona nazaran bir planlama izlemeliyiz bundan daha sonra zira dediğim üzere her geçen sene daha güç olan bir lige sahibiz.”

“Bizimle çalışan oyuncular değerleniyor”

Altınordu ve kendisiyle çalışan futbolcuların kıymetlendiğini belirten Eroğlu, “Şeref Özcan’ı biz geçen sene devre ortası takıma kattık. Bizim için değerli bir oyuncu lakin sakatlık, korona derken bir türlü istediğimiz randımanı alamadık. Lakin son haftalarda verilen nazaranvleri yerine getirdi, skora da katkı sağladı. Daima performansını üste çıkardı. Akabinde bizimle çalışan biroldukça oyuncu üzere isminden kelam ettirmeye başladı. Birtakım deneyimli oyuncularımız da buna dahiller. bir daha eskisi üzere isimlerinden kelam ettiriyorlar, Muhteşem Lig ayarına geliyorlar. Altınordu’da oynamak, Hüseyin Eroğlu’yla çalışmak kıymetlerine paha kattı da diyebiliriz” dedi.

“En büyük amacım; Almanya’da çalışmak”

Hedefleri hakkında da bilgilendirmede bulunan Eroğlu şunları söylemiş oldu: “Şu an için 1 yıl daha kontratım var. Hedeflerim; Muhteşem Lig ve Avrupa’da kadro çalıştırmak. En büyüğü ise Almanya’dan bir grup çalıştırmak. Bir gün bu hayalin, maksadın gerçek olacağına inanıyorum lakin ne vakit olur bunu bilemiyorum.”