Iñaki Peña: “Camp Nou’da alkışlanmak benim için değerli ve keyifli bir andı”

anKeRcKO

Yeni Üye
Kalecimiz Iñaki Peña, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda oynadığımız Barcelona çabasının akabinde yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Iñaki Peña müsabakayla ilgili olarak şunları söylemiş oldu:

“Takım olarak uygunduk bugün. Amacımız bu eşleşmeyi bir daha sonraki maça taşıyabilmekti. Bunu başardık. Öteki maçta neler olacağını goreceğiz. Çok memnunum bu yüzden bu biçimdea kaldığı için maç. Çok büyük bir gurur burada alkışlanmak. İşin sonunda herkes konutuna gidiyor. Herkes konutunda olduğu yeri biliyor. Benim için kıymetli ve memnun bir andı Camp Nou’da alkışlanmak.”

Muslera ile içindeki forma rekabetinin sorulması üzerine oyuncumuz, şu tabirleri kullandı:

“İçimizde olan rekabet bizi uyguna götürecektir. Muslera esasen insan olarak, futbolcu olarak örnek bir kişi. Bu hususta bana epeyce yardımcı oluyor. Onunla birlikte bu rekabet bize yeterli gelecek. Bir tek benimle değil herkesle konuştu kaptanımız. Bizim Galatasaray olduğumuzu belirterek, ligde berbat olabiliriz lakin her yerde yüzümüzü gösterip başımızı üstte tutmamız gerektiğini söylemiş oldu.”