İsmet Akpınar: Galibiyetten dolayı epeyce memnunum

KimDemis

Global Mod
Global Mod
Turkish Airlines EuroLeague’de 18. haftanın erteleme maçında temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, alanında ağırladığı Real Madrid’i 66-51 mağlup etti. Getirdiği güçle galibiyete büyük katkı sağlayan isimlerden İsmet Akpınar, müsabaka daha sonrası açıklamalarda bulundu.

(ÖZET) Fenerbahçe Beko – Real Madrid maç kararı: 66-51

birinci vakit içinderda galibiyete ait konuşan İsmet Akpınar, “Çok memnunum. Bizim için epey değerli ve fazlaca âlâ bir maçtı. Koç bana, ‘Hadi İsmet, bize güç ver’ dedi ve ben de elimden geleni yaptım. Galibiyetten dolayı hayli mutluyum” tabirlerini kullandı.

Taraftar dayanağına de değinen Akpınar, “Taraftar bize hayli yardım etti. İnanılmaz bir atmosfer vardı. Fenerbahçe’ye karşı ben oynamak istemem, zira epey güzel bir kadroyuz. Real Madrid’i bu kadar düşük sayıda tuttuk, kolay bir iş değil. İnşallah da bu biçimde devam ederiz” diye konuştu.

Cuma günü eski ekibi Bayern Münih ile oynanacak müsabakayı ise şöyle kıymetlendirdi:

“Eski grubuma karşı oynamak her vakit özeldir. Artık her galibiyet bizim için epey kıymetli. Kendi konutumuzda muhakkak kazanmalıyız. Taraftarımız o maçta da bizi yalnız bırakmayacaktır ve takviye olacaktır. bu biçimdece çift maç haftasını kazanarak kapatacağız”