Jane Lynch, yarışmacı olmaktan ziyade En Zayıf Halka'nın sunucusu olmayı seviyor

anKeRcKO

Yeni Üye
Jane Lynch büyürken evde kalıp Tattletales, Password ve en sevdiği Match Game gibi yarışma programlarını izleyebilmek için hasta numarası yapardı.

Bir yetişkin olarak, gizli ahlaksızlığının bir tür meslek haline geldiği için şanslıydı. Yedi yıl boyunca NBC'nin “Hollywood Oyun Gecesi”ne ev sahipliği yaptı. Ve 2020'den bu yana, şaşırtıcı bir şekilde Anne Robinson tarafından yönetilen İngiliz dizisinin yeniden yapımı olan Weakest Link'e ev sahipliği yapıyor. 3. Sezon şu anda Peacock'ta yayınlanıyor.

“Glee”de amigo kız koçu Sue Sylvester rolünde kendi korku tarzını ortaya koyan Lynch, “Oyunu seviyorum, önemsiz şeyleri seviyorum ve oynamamayı seviyorum” diyor.

Hulu'nun “Only Murders in the Building” filmini çektiği Manhattan'daki bir video röportajında, kendisi ve eşi Jennifer Cheyne ile birlikte yürüttükleri mahalle yürüyüşleri, kültürel geziler ve ev yenileme projelerinden bahsetmeden önce “Bunu sonsuza kadar yapabilirim” diye ekledi. Montecito, Kaliforniya'da harika bir hayat yaşamaya çalışıyorum.

Bunlar konuşmadan düzenlenmiş alıntılardır.

1

Evin yakınında uzun yürüyüşler

Buraya taşındığımızda Jennifer ve benim söylediğimiz şeylerden biri ana cadde olan Sahil Köyü Yolu'na yakın olmak istediğimizdi. Orada bütün restoranlar ve sevimli küçük dükkanlar var. Mahallenin sokaklarında bir aşağı bir yukarı yürüyorum, sonra bir fincan kahve için duruyorum, sonra biraz daha yürüyorum, deniz kenarındayım ve sonra geri dönüyorum.

2

Bu kahve hakkında

Montesano Market & Deli gerçekten iyi, güçlü İtalyan kahvesi sunuyor. Oraya gelen müdavimlerin hepsini tanıyorum. Herkesin adınızı bildiği ve sizin de herkesin adını bildiğiniz bir yere gitmek harika.

3

Kültür ve birçoğu

Montecito, Santa Barbara'nın bir parçasıdır ve burada yaşamanın en güzel yanı, 1920'lerde ve 1930'larda inşa edilen güzel tiyatrolardır – Granada, Lobero, Arlington. Harika bir senfoni orkestramız var. Harika bir bale topluluğumuz var. Profesyonel oyuncularla profesyonel oyunlarımız var. Herkese gidiyoruz. En son bir oyun izleyip insanları selamladığımızda, “Bu gördüğümüz bir rüya mı?” diye düşündüm. Uyanmak istemiyorum.”

4

Santa Barbara Ev Geliştirme Merkezi

Kendim DIY işi yapmaya çalıştığımda oraya gidip ihtiyacım olanı alıyorum, sonra projeyi mahvediyorum ve bir profesyonel çağırmak zorunda kalıyorum. Ama her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Jennifer aslında çok yetenekli. Tuvaleti tamir edebilir. Misafir tuvaletini duvar kağıdıyla kapladı. İnternette bulabilirsiniz: “Sincapların domateslerinize ulaşmasını nasıl önlersiniz?”

5

Kitap konuşması

Bizim yaşımızdaki kadınlardan oluşan bir grupla bir kitap kulübünde yer almak isteyeceğimi hiç düşünmezdim. Ama beni kurgu okumaya yöneltti ve bundan gerçekten keyif alıyorum. İlk bir saat sadece dedikodu yapıyoruz, sohbet ediyoruz ve bir şeyler içiyoruz. Sonra kitap hakkında konuşuruz ve sıra çorba falan içmeye gelir. Bu ayki kitabımız ustaca anlatıldığını düşündüğüm Kimya Dersleri'ydi.

6

Komşularla akşam yemeği

Ben büyürken annem ev hanımıydı, mahalledeki herkes de ev hanımıydı. Böylece çocuklar hep birlikte oynuyorlardı ve kadınlar kadınların evlerinden birine geliyor, sigara içiyor, kahve içiyor ve birbirlerine izin veriyorlardı. Bunun ne kadar güzel olduğunu hatırladım. Hep böyle çocukların olmadığı bir hayat istemiştim.

7

UC Santa Barbara tarafından sunulan dersler

David Sedaris geldi ve eserlerini okudu; kitap doluydu. Politikacılar gelir ve bu her zaman çok ilginçtir. Bazı insanları tanımıyorum bile ama oraya insanların akıllıca konuşmasını ve soru sormasını dinlemek için gidiyorum. İyi anlamda okul gibi.

8.

YouTube algoritmam

YouTube bana, siyasetin çirkin, banal dünyasından, bu yüce fikirlere (dualitesizlik, ölüme yakın deneyimler) kadar, düşündüğünüzde moralinizi yükselten pek çok harika şey sunuyor. Bu hayatı olabildiğince görkemli bir şekilde yaşama isteği uyandırıyor çünkü gittiğimiz yer, bu güzel yer, bunu kötü bir rüya gibi gösteriyor.

9

Yalnız zaman

Benim her zaman yalnızlığa ihtiyacım vardı, Jennifer'ın da öyle. Yani yalnızlığımızı birlikte yaşıyoruz. Onun özgürlüğü var. Benim alanım var. Ama diğerinin de orada olduğunu biliyoruz.

10

Erken yat, erken kalk

Bazen akşam 6'da çok erken yatıyorum ve sabah 4 ya da 5'te otomatik olarak çok erken uyanıyorum. Hava hâlâ karanlıkken kalkmayı gerçekten sevmiyorum, bu yüzden gece boyunca uyumaya çalışıyorum. Güneş yeni doğduğunda uyanabildiğimde çok daha mutlu bir insanım. Günün her şeyin çiyden ıslandığı, yepyeni ve ışıltılı olduğu bu zamanlarını seviyorum.