John Early ve baş döndürücü yeni özel programı “Now More Than Ever”

anKeRcKO

Yeni Üye
Bir şovun bu yapbozunu bir araya getirmek için fazlasıyla karizması var. Kolay erişilebilir olmasa da tutarlıdır. Kanımca, kişiliğinin anahtarı, neslinin her zaman çok satan kibri hakkında anlattığı ve kendisini onun avatarı olarak sunduğu şakasında yatıyor. “Burada neyin önemli olduğunu öğrenebilirsiniz” diyor. “Vergilerimi nasıl ödeyeceğimi bilmiyorum ama nasıl baş belası olunacağını biliyorum.” Ardından, “Belalı bir kabuk” diye açıklıyor.

Early’nin burada oynadığı rol bu. Siyah deri pantolonuyla sahnede dans ediyor ve kalabalığa flört ediyor, tıpkı kamera ona pohpohlayıcı bir şekilde baktığı gibi pohpohlayıcı. Bu kaseye bakmak eğlenceli, çünkü kısmen çatlaklarla dolu. Ve bunu sadece ailesini kalabalığa tanıttığında ve tekrar küstah, güvensiz bir çocuğa dönüştüğünde ya da Trump’ın Early ile kilitli olarak oynadığı Access Hollywood filmine çok komik bir yaklaşım yaptığında görmüyorsunuz. 12 yaşındakiler karşılaştırılır. Bir yaşındaki çocuk soyunma odasında arkadaşlarını bir kızdan hoşlandığına ikna etmeye çalışır. “Dürüst olmak gerekirse,” diyor, “Donald Trump şehvetli bir insan değil.” “Dürüst olursak” demesi beni güldürüyor.

Early’nin bu kadar anlaşılmaz olmasının birçok nedeninden biri, kibir ve coşkuya güvenirken, en güzel anlarının farklı bir sicilde birleşmesi: dil konusundaki gerçek uyanıklığı. En sevdiğim parça, Apple’ın bir uygulamayı indirmeye çalıştığınızda şu seçenekleri sunarak kişisel bilgilerinizi vermeniz için sizi nasıl kandırdığına dair harika bir şaka: “İzin ver”, “yastık benzeri” olarak tanımladığı bir kelime. veya “Uygulamadan İzlememesini İste”, bunu “tek heceli seslerin en intihara meyilli dizisi” olarak tanımlıyor. Metinde hakkını vermenin bir yolu yok, ama esasen, gözyaşları ve histeri ile biten, dikkatle okunan beş dakikalık edebi eleştiri. Benim gibi bir şeyden hoşlanıyorsan, şanslısın.

Burada ayrıca aşırı çevrimiçi kalabalığın erdemli işaret dilini hicveden bir tür komedi var. Mikrofona ilk dokunuşlar: “Kontrol et, kontrol et. Beni duyabiliyorsun, değil mi?” diye soruyor ve eklemeden önce, “Bunun tuhaf sesleri yükselttiğinden emin olmak istiyorum.”

Early kendisini milenyumun en iyi örneği olarak tanımlarken, Generation X’in 1970’lerin kültürünün romantikleştirilmiş bir versiyonuna karşı bir saplantısı var. Bu özel etkinliğin grenli görüntüleri ve kalın kırmızı yazı tipi bana bir Tarantino filmini hatırlatıyor. Early, açıklayıcı nostaljik bir riffle, Bob Fosse’nin talk şovların rahat koreograflar olduğu ve dansın “sapık ve gizemli” olabildiği günlerine selam veriyor.