Jorge Jesus’dan Sörloth ve Maxi Gomez kelamları

BOTR

Aktif Üye
UEFA Avrupa Ligi play-off tipi birinci maçında deplasmanda Austria Wien’i 2-0 yenen Fenerbahçe’de teknik yönetici Jorge Jesus açıklamalar yaptı.

Joshua King’te kas yorgunluğu oldu

Jesus “King’te kas yorgunluğu oldu. Onun özel yetenekleri var. Süratli bir oyuncu. bundan evvelki maçta toparlayamamıştı bu yüzden yorgunluk hissetti. Bugün Valencia oynamadı. Ancak bundan evvelki maçtan 1 forvetin Serdar Dursun’un yanında olmasını istedim. Öteki oyuncuları değiştirdik. Joshua King, Pazartesi günkü maç için hazır olacak mı bilmiyorum.”

Kafamda ülkü 11 yok

Kadro ile ilgili konuşan Jesus “Bu süreçte grubumuz her maç üzerine koyuyor. Hem Avrupa hem Türkiye Ligi’nde her maç birebir oyuncularla oynamak mümkün değil. Bu yüzden rotasyon yapıyorum. ötürüsıyla her maç 6-7 oyuncu değiştiriyoruz. Bugün de 2 maç üst üste oynayan oyuncuların sorunları oldu. Haftada 1 maç yapsaydık başımda ülkü 11 olurdu. Lakin 3 günde bir maç yaptığımız için başımda ülkü 11 yok.”

Maxi Gomez – Sörloth transferleri

Maxi Gomez – Sörloth transferleri konusunda Jesus “Şu anda Fenerbahçe’de olmayan oyuncular hakkında konuşmak istemiyorum. Belirtilen isimler yazılıyor ancak bu hususta konuşmak istemiyorum. Elimdeki oyuncuları pahalandırmak istiyorum, onlara güveniyorum. İsterim ki grup her vakit bu biçimde oynasın. Fenerbahçe ofansif manada hala istediğim sistemi oturtamadı. Defansif manada kuvvetliyüz lakin ofansif manada hala gelişmemiz gereken ayrıntılar var.” tabirlerini kullandı.